TRT’den Yeni Bir Dizi Daha! Türkan Hanım’ın Konağı!

TRT’den Yeni Bir Dizi Daha! Türkan Hanım’ın Konağı!
Yeni yayın dönemine iddialı bir şekilde hazırlanan TRT 1’den seyircisine yep yeni ve değişik formatta bir yapım daha geliyor. Türkan Hanım’ın Konağı. İşte detaylar!

Yeni yayın dönemine bu sezon büyük yapımlarla ve iddialı bir şekilde hazırlanan TRT 1, seyircinin son senelerde ilgisini en çok çeken ve en çok seyirci toplayan kanalların başında geliyor. Uzun zaman reyting gibi bir derdi olmayan ancak son senelerde bu anlayıştan vazgeçerek özel kanallarla rekabet etmeye ve onlar gibi reyting alan yapımlar hazırlamaya başlayan TRT 1, yeni sezonda da bu iddialı çıkışını sürdürecek gibi görünüyor. Birçok yeni dizi ve yapımla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan kanal reytingi amaçlarken aynı zamanda genel ilkelerinden de taviz vermiyor. Kamu yayıncılığı anlaşışını sürdüren kanal seyircinin yeni sezonda en çok ilgisini çekecek yep yeni bir program ve dizi karşımı yapımla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Türkan Hanım’ın Konağı adını taşıyan yapım hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelecek. İşte yeni yapımın detayları!

Türkan Hanım’ın Konağı!

TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde pek çok yapım ilk kez seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelecek yeni yapım Türkan Hanım’ın Konağı seyircinin bildiği klasik ve alışılagelmiş dizilerden farklı olacak. Yapım bir kuşak programı gibi konuk alırken ve ekran başındakileri pratik bilgiler verirken ve lezzetli yemek tariflerini paylaşırken aynı zamanda da bir dizi gibi bir hikayeyle seyircisinin karşısına çıkacak. Yapım her hafta ele alacağı bir konuyla bir dizi gibi seyirciye drama seyrettirirken ve konuyla ilgili bilgiler verirken öbür taraftan da bir program gibi konuklar almakta ve lezzetli yemek tarifleri vermekte. TRT yeni bir formatla program ve dramayı birleştirdiği Türkan Hanım’ın Konağı adlı yapımla yeni yayın döneminde seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pek çok yapımla bu seneye damga vurmaya hazırlanan TRT 1’de en çok merak edilen yapımlardan biri hiç şüphesiz Türkan Hanım’ın Konağı olacak. Yapım Eylül ayının ilk haftasında ekranda olacak.

Türkan Hanım’ın Konağı’nda Kimler Yer Alıyor?

TRT 1 ekranlarında Yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan ve ilk bölümünün Eylül Ayının ilk haftası yayınlanması beklenen Türkan Hanım’ın Konağı adlı dizi – program karışımı yapım hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Türkan Hanım’ın Konağı’nda rol alacak isimler ise ünlü oyuncular Arzu Yanardağ, Mürşit Ağa Bağ, Ayşen İnci, Buket Dereoğlu ve daha pek çok genç ve başarılı oyuncudan oluşacak. Yapım İstanbul’da bir villada çekilecek.

24-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar