24 Haziran Çarşamba Reyting Sonuçları

24 Haziran Çarşamba Reyting Sonuçları
24 Haziran Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Survivor ve Kurluş Osman gibi yapımların ekrana geldiği günün reyting sıralaması. Total, AB ve ABC'de en çok izlenen 10 yapım.

24 Haziran Çarşamba gününün reyting sonuçları belli oldu. TV8'den ekrana gelen Survivor ve atv'den ekrana gelen Kuruluş Osman, dün akşamın dikkat çeken yapımlarıydı. Her Çarşamba akşamında bu iki diziyi reyting sıralamalarının ilk iki sırasında görüyoruz. Kuruluş Osman mı Survivor mı? Dün akşamın en çok izlenen yapımı hangisi oldu? 24 Haziran Çarşamba akşamında Total, AB ve ABC gruplarında, en yüksek reytingi elde ederek ilk 10'a giren yapımları sizlerle paylaşıyoruz. 

TV8 ekranlarında her zaman olduğu gibi heyecan dolu yarışma programı Surivor vardı. Acun Medya imzası taşıyan yarışmada yine oldukça sürükleyici bir bölümle ekrana geldi. TRT 1 ekranlarının dram dizisi Kuruluş Osman'da, Osman Bey'in yine büyük zorluklarla mücadele ettiğine şahit olduk. Sevilen dizi yeni bölümüyle izleyicilerle buluştu. Dizilerin ekrana gelmediği günlerde yayın akışını, FOX Ana Haber'den hemen sonra yayınladığı filmlerle doldurmaya devam eden FOX TV, Badem Şekeri ve Ali Kundilli filmlerini ekrana getirdi. Kanal D ekranlarında Çarkıfelek ve Çok Güzel Hareketler 2 ard arda ekrana geldi. Show TV ekranlarında ise önce Aşk Geliyorum Demez filmi, hemen arkasından Güldür Güldür Show programı izleyici karşısına çıktı. Star TV'de de Kutsal Damacana 3: Dracoola filmi ekrana geldi. Tüm bu yapımların izleyiciyle buluştuğu 24 Haziran Çarşamba tarihindeki reyting sonuçları oldukça merak ediliyor. Dün akşamın reyting sıralaması sizlerle.

24 HAZİRAN ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI

Kuruluş Osman ile Survivor arasındaki reyting rekabetinde dün akşamın kazananı Kuruluş Osman oldu. atv'den ekrana gelen dönem dizisi Total, AB ve ABC gruplarında 1. sırada yer aldı. TV8'den ekrana gelen Survivor ise Total, AB ve ABC gruplarının 2. sırasında yer aldı. Total grubun 3. sırasında atv'den ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert yer alırken, AB ve ABC gruplarında FOX Ana Haber 3. sırada yer aldı. Güldür Güldür Show, Survivor Ekstra ve Esra Erol'da gibi yapımlar da en az bir reyting grubunda ilk 10 sıraya girmeyi başaran yapımlar oldular. Tüm reyting gruplarında 24 Haziran Çarşamba akşamının ilk 10 sırası şu şekilde şekillendi. 

TOTAL REYTİNG SIRALAMASI

  1.  KURULUŞ OSMAN
  2. SURVIVOR
  3. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
  4. FOX ANA HABER
  5. ESRA EROL'DA
  6. KURULUŞ OSMAN ÖZET
  7. ATV GÜN ORTASI
  8. ATV ANA HABER
  9. SHOW ANA HABER
  10.  SURVIVOR EKSTRA

AB REYTİNG SIRALAMASI

  1. KURULUŞ OSMAN
  2. SURVIVOR
  3. FOX ANA HABER
  4. KURULUŞ OSMAN ÖZET
  5. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
  6. GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW
  7. SURVIVOR EKSTRA
  8. SURVIVOR ÖZET
  9. ESRA EROL'DA
  10. ATV ANA HABER

ABC REYTİNG SIRALAMASI

  1. KURULUŞ OSMAN
  2. SURVIVOR
  3. FOX ANA HABER
  4. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
  5. KURULUŞ OSMAN ÖZET
  6. SURVIVOR EKSTRA
  7. ESRA EROL'DA
  8. ATV GÜN ORTASI
  9. ATV ANA HABER
  10. SURVIVOR ÖZET
25-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler