Ünlü Oyuncunun Arabasını İnanılmaz Bir Yöntemle Çaldılar!

Ünlü Oyuncunun Arabasını İnanılmaz Bir Yöntemle Çaldılar!
Ünlü oyuncunun bir sokakta park halinde bulunan aracını hırsızlar parça parça sökerek çaldılar. Araçtan geriye ise artık kullanılamayacak hale gelen hurdası kaldı. İşte detaylar!

Araba hırsızlığı ne yazık ki en fazla yapılan hırsızlıkların başında yer alıyor. Hemen her gün onlarca insanın arabası bir şekilde çalınıyor. Ya park halindeyken evinin önünden ya otoparktan ya da başka bir şekilde başka bir yerden. Ancak bu okuyacağınız haber artık araba hırsızlığında son nokta olsa gerek. Hırsızlar ünlü oyuncun arabasını öyle bir yöntemle çaldılar ki “yok artık bu kadarına da pes doğrusu” dedirttiler. Ünlü oyuncu Şükrü Yıldız’ın tam 14 yıldır kullandığı arabayı hırsızlar inanılmaz bir yöntemle parça parça yavaş yavaş, gün gün çaldılar. En sonunda oyuncu arabasının artık çalınamayacak hale gelen hurdasıyla baş başa kaldı. Şükrü Yıldız’da yaşanılan bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İşte inanılmaz hırsızlığın detayları!

Parça Parça Hırsızlık!

Oyuncu Şükrü Yıldız’ın 14 yıldır kullandığı aracı hırsızlar parça parça çalarak geride adeta hurdasını bıraktılar. Olay şöyle gelişti. Oyuncu Şükrü Yıldız 14 yıldır kullandığı aracı bozulduğu için Karaköy’de bir sokağa park etti ve yurtdışından yedek parça siparişi verdi. Verdiği siparişi beklemeye başlayan Şükrü Yıldız bir süre sonra inanılmaz bir manzara ile karşılaştı. Karaköy’de bir sokağa bıraktığı araç hırsızların uğrak yerine dönerken hırsızlar ünlü oyuncunun aracını gün be gün parça parça sökerek çaldılar. Dizi ve film çalışmaları nedeniyle aracıyla bu dönemde ilgilenemeyen Şükrü Yıldız bir süre sonra otomobilinin parçalarının çalındığını fark etti. Aracın park halinde bulunduğu sokakta bulunan esnaf ise otomobilin sahipsiz görülmesinin ardından hırsızların hedefi haine geldiğini ve aracın parça parça çalındığını ifade ettiler. Araçtan geriye ise sadece hurdası kaldı.

Araba Hurdaya Döndü!

Dizi ve film setlerinin başarılı oyuncusu Şükrü Yıldız’a ait olduğu iddia edilen araç arızalanınca bir sokağa park edildi. Bundan sonra ise hırsızların uğrak yerine döndü. Sokakta bulunan bir esnaf olayla ilgili olarak “Tophane’den bir arkadaş buraya arabayı bırakıyor. Araba biraz daha yukarıdaydı. Çalmak isterken buraya kadar inmiş. Araba buraua geldiğinde sağlam ve temizdi, her şeyi vardı. Bu hale geldi.” İfadelerini kullandı. Öbür taraftan ironik bir şekilde hurdaya dönen aracın amatör fotoğraf ve video klip çekimlerinde kullanıldığı öğrenildi. Oyuncu Şükrü Yıldız’a ait olduğu iddia edilen araçla ilgili Şükrü Yıldız’dan ise bir açıklama gelmedi.

24-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar