Güldür Güldür Show’dan İki Ünlü İsim Daha Ayrıldı!

Güldür Güldür Show’dan İki Ünlü İsim Daha Ayrıldı!
Show Tv’de Cuma akşamları ekrana gelen Güldür Güldür Show’dan yine ayrılık haberi geldi. Yapımdan iki ünlü isim daha ayrıldı. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında uzun zamandır yayınlanan ve seyircinin eğlenerek takip ettiği BKM Yapım tarafından hazırlanan Güldür Güldür Show seyircinin ekranlarda keyifle takip ettiği ender yapımlar arasında yer alıyor. Her hafta birbirinden değişik ve eğlenceli skeçlerle hem stüdyodaki hem de ekran başındaki seyircinin karşısına çıkan yapım hem eğlendiriyor hem de zaman zaman hicivleriyle seyirciyi düşünmeye itiyor. Ali Sunal’ın sunuculuğunda ekrana gelen yapımda birbirinden usta isimler rol alıyor. Bunlar arasında, Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Onur Atilla, Onur Buldu, Evrim Akın gibi isimler yer alıyor. Ancak son günlerde peş peşe Güldür Güldür Show’dan ayrılık haberleri gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde yapımla yollarını ayıran Sinan Çalışkanoğlu’nun ardından bugün de iki isim daha yapımla yollarını ayırdı. İşte detaylar!

Güldür Güldür Show’da Yaprak Dökümü Sürüyor!

BKM Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve Cuma akşamları ekrana gelen Güldür Güldür Show’dan iki ayrılık haberi daha geldi. Geçtiğimiz günlerde yapımda 2018 yılından itibaren rol alan Sinan Çalışkanoğlu ayrılmıştı. Bugünde yapımdan iki isim daha ayrıldı. Güldür Güldür Show’u takip eden seyircileri derinden üzen ayrılıklarla yapımdan 2018 yılından beri rol alan ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile 2019’un başından itibaren yapımda yer alan Evrim Akın ayrıldı. Bu ayrılıklarla üzülen Güldür Güldür Show’un takipçileri programdaki yaprak dökümleri sonrası üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yaptılar. Yapımdan ayrılan Emre Altuğ’un müzik çalışmalarına yoğunlaşacağı, Evrim Akın’ın ise yeni projeleri değerlendirmeye öğrenildi.

Evrim Akın Kimdir?

Güldür Güldür Show’a veda eden isimlerden biri olan Evrim Akın 12 Haziran 1979 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuğa yönelen ünlü isim pek çok yapımda yer almıştır. Aynı zamanda çeşitli programlarda sunuculukta yapan Akın’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Eltiler

-          Kimsecikler

-          İmparator

-          Nisan yağmuru

-          Canım Kocacığım

-          Estağfurullah Yokuşu

-          Analık

-          Şizofren Aşk

-          Avrupa Yakası

-          Şaşkın

-          Memleket Hikayeleri

-          Bez bebek

-          Alemin Kralı

26-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar