24 Ocak Pazar Reyting Sonuçları

24 Ocak Pazar Reyting Sonuçları
24 Ocak Pazar günü yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları belli oldu. Dün zirvede hangi yapımlar yer aldı? İşte dünün reytingleri!

Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçları açıklandı. 24 Ocak Pazar reytinglerinde izleyicinin tercihi hangi dizi veya program oldu? Dün hangi kanalda hangi dizi izleyiciyle buluştu? 

DÜN HANGİ KANALDA HANGİ DİZİ VEYA PROGRAM YAYINLANDI?

Koronavirüs nedeniyle Türkiye genelinde sokağa çıkma yasağı uygulanırken akşam evinde vakit geçiren milyonlarca vatandaş tv kanallarında yayınlanan dizi ve programları izledi. Dün hangi kanalda hangi dizi veya programın yayınlandığını aşağıdan kontrol edebilir yazının devamında dünün reyting sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

SHOW TV - ARIZA
FOX TV - KEFARET
STAR TV - MENAJERİMİ ARA
TRT 1 - TÖVBELER OLSUN
TV8 - SURVİVOR
ATV - HERCAİ

24 OCAK PAZAR REYTİNGLERİ

Total reyting kategorisinde dün en çok izlenen program Fox TV'de Gülbin Tosun'un sunumuyla ekrana gelen 'Fox Ana Haber Hafta Sonu' oldu. Listenin ikinci sırasında 'Show Ana Haber' yer alırken, üçüncü sırada 'Survivor', dördüncü sırada 'Hercai' yedinci sırada ise 'Kefaret' dizisi yer aldı. 'Menajerimi Ara' ve 'Tövbeler Olsun' dizileri ilk 10'da yer alamadı.

AB kategorisinde de Gülbin Tosun'un sunumuyla ekrana gelen 'Fox Ana Haber Haft Sonu' birinci sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti. 'Survivor' ikinci, 'Menajerimi Ara' üçüncü, 'Arıza' dördüncü, 'Kefaret' altıncı sırada günü tamamlaya yapımlar oldu. 'Tövbeler Olsun' ve 'Hercai' dizileri AB'de ilk 10'a giremeyen yapımlar oldu.

Not: Reyting sonuçlarının tamamını ve detaylı izlenme oranlarını TİAK'ın aldığı karar nedeniyle sizlerle paylaşamıyoruz.

25-01-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar