Kefaret Dizisinin Reytinginde Düşüş Yaşanıyor!

Kefaret Dizisinin Reytinginde Düşüş Yaşanıyor!
Dün akşam 10. bölümü ile ekranlara gelen, Fox TV'nin sevilen dizilerinden olan Kefaret dizisi hiç de beklemediği bir senaryo ile karşılaştı ve reytinglerinde düşüş yaşandı.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisinin 10. Bölümünde reyting düşüşü yaşandı. Hikâye açısından git gide ilgi çekici ve enteresan bir yola doğru ilerleyen Kefaret dizinin reytinglerinde ki düşüşe ne sebep oldu? 10. Bölümde neler yaşandı? Hepsine ve daha fazlasına haberimizde yer verdik.

 

Kefaret Dizinin Reytingi Neden Düştü?

   Dizi, ilk 9 bölümde izleyicisini memnun etmiş ve reytingler beklenildiği gibi gelmişti. Ancak dün akşam yayınlanan bölümde ne olduysa oldu. Dizinin reytinglerinde hiç beklenilmeyen bir düşüş yaşandı. Yalnızca ABCI grubunda 5’in üzerinde reyting alabilen dizi, AB ve total gruplarında düşmeye devam ediyor. Dizinin neden bir anda böylesine bir düşüş yaşadığını ise açıkçası bizde bilemiyoruz. Oysaki dizi, son zamanlarda oldukça yeni hikâyeler ve olay örgüleri ile atağa kalkışmıştı. Belki de bu yaptıkları hamle izleyici tarafından hoş karşılanmamış olabilir. Total’de 7, AB’de ise 6. Sırada günü kapatan dizinin bu durumundan, kanal pek de hoşnut olmamıştır diye düşünüyoruz.

Kefaret 10. Bölümde Neler Yaşandı?

    Dizi şuanda, hikâye açısından olumlu gidiyor. Ahmet ve Meltem’in ilişkisinin ne yöne seyredeceği, Sinan ile Zeynep aşkında neler olduğuna 10. Bölümde gördük. Bunun yanı sıra Zeynep, annesinin gerçekte Sude olmadığını fark etmeye başlamıştı. Zeynep ise okulda Cansu ile tanışmak istemişti. Yıllar sonra ilk defa karşılaşan Zeynep ve Cansu’nun hiçbir şeyden haberleri yok.        Daha sonradan Sude ile Cansu tartışmaya içerisine girmişti. 10. Bölümde yaşanan olaylar kısaca bu şekilde. İzleyiciler de merak uyandırması gereken böyle bir bölümün, düşük reyting alması çok tuhaf. Yine de durumu 11. Bölümde toparlayacaklarını düşünüyoruz. 11. Bölüm fragmanı yayınlanan dizi 31 Ocak Pazar günü saat 20.00’da Fox TV’de. Aynı zamanda diziyi canlı olarak sitemizden de full HD kalitede izleyebilirsiniz. Haberimize son noktayı koymadan birde Pazar günü reyting sonuçları nasıl olmuş ona bir bakalım.

Pazar Günü Reytingler Nasıldı?

Total’de ve AB’de ilk sırada Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber yer alıyorken, total de ikinci sırada Show Ana Haber, üçüncü sırada ise Survivor yer aldı. AB’ye baktığımız zaman da ise ikinci sırada Survivor, üçüncü sırada ise Menajerimi Ara dizisi yer aldı.

25-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler