28 Aralık Salı reyting sonuçları

28 Aralık Salı reyting sonuçları
28 Aralık Salı akşamı en çok hangi dizi izlendi? Dünün reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC1 izleyici grubu sonuçları haberimizde!

28 Aralık Salı reyting sonuçları belli oldu. TİAK tarafından ölçümlenen verilere göre dün akşam reytinglerinde hangi dizi veya program günü birinci sırada tamamladı? İzleyicinin merakla takip ettiği reytingler haberimizde!

Dün Atv'de Destan, TRT 1'de Masunlar Apartmanı ve Fox'ta Evlilik Hakkında Her Şey dizileri yeni bölümüyle ekrana gelen yapımlar oldu. Heyecan dolu yepyeni bölümlerin yayınlandığı 28 Aralık Salı akşamının galibi hangi dizi oldu. İşte Salı akşamı ekranlara gelen dizilerden en çok hangisi izlendi? 28 Aralık 2021 Salı gününün reyting sonuçları..

28 Aralık Salı günü Total reyting grubunda ilk sıraya yerleşen isim ATV'nin yeni ve başarılı dizisi 'Destan' oldu. Günü birinci sırada tamamlayan 'Destan' dizisini yine ATV ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programı 'Esra Erol'da' ikinci sırada takip etti. 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' ise üçüncü sırada günü tamamladı. Dün yayınlanan diğer diziler ise; 'Masumlar Apartmanı dördüncü, 'Evlilik Hakkında Her Şey' yedinci sırada yer alırken Show TV listenin ilk 10'da kendine yer bulamadı.

AB'de iseher hafta olduğu gibi bu hafta da günün en çok izlenen dizisi 'Masumlar Apartmanı' birinci sırada yer aldı. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' ikinci sırada yer alırken, 'Evlilik Hakkında Her Şey' ise üçüncü sırada günü tamamlayan program oldu. TOTAL  grubunda ilk sıraya yerleşen 'Destan' ise dördüncü oldu.

ABC1 grubunda ise bu sıra tamamen değişti. ABC1'de günün en çok izlenen programı 'Masumlar Apartmanı' birinci oldu. 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' ikinci, 'Destan' üçüncü sırada yer alırken, 'Evlilik Hakkında Her Şey' beşinci sırada günü tamamladı. İşte AB, TOTAL ve ABC reyting sonuçlarının ilk 10 listesi..

TOTAL REYTİNGLERİ İLK 10

AB REYTİNGLERİ İLK 10

ABC1 REYTİNGLERİ İLK 10

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

 

29-12-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar