28 Haziran Pazar Reyting Sonuçları

28 Haziran Pazar Reyting Sonuçları
28 Haziran Pazar Reyting Sonuçları açıklandı. Çok Güzel Hareketler 2 ve Survivor'ın ekrana geldiği gündeki Total, AB ve ABC gruplarındaki reyting sıralaması sizlerle.

28 Haziran Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam Survivor ve Çok Güzel Hareketler 2 programları ekrana geldi. Total, AB ve ABC reyting gruplarında nasıl bir sonuç ortaya çıktı? Dün akşamın en çok izlenen yapımları. Total, AB ve ABC gruplarında reyting sıralaması nasıl oluştu? İlk 10 sıraya girmeyi başaran yapımlar hangileri oldu? Lafı fazla uzatmadan dün akşamın reyting sonuçlarını sizlerle paylaşalım.

28 Haziran Pazar Reyting Sonuçları

28 Haziran Pazar akşam televizyon ekranında pek çok yapım ekrana geldi. Dilerseniz dün akşam ekrana gelen yapımlara bir göz atalım. Kanal D'de Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle ekrana geldi. Hemen ardından ise yabancı sinema Efsane ekrandaydı. Show TV ise peş peşe yeşilçam filmleri Hababam Sınıfı: Dokuz Doğuruyor ve Köşeyi Dönen Adam'ı yayınladı. FOX TV'de ise Nereden Çıktı Bu Velet ve Badem Şekeri filmleri vardı. Star TV ekranlarında öncelikle yabancı sinema Parker yayınlandı. Hemen ardından efsane tiyatro programı Bir Demet Tiyatro ekrana geldi. ATV'nin yayın akışında Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı ve Gençliğim Eyvah yapımları yer aldı. TRT 1 ekranlarında ise Seksenler ve Zaman Matinesi yapımları vardı. TV8'in fenomen yarışma programı Survivor, dün akşam da yeni bölümüyle ekrana geldi.

TV8 ekranlarının büyük ilgi gören yarışma programı Survivor, 28 Haziran Pazar akşamında kazanan yapım olmayı başardı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programı, Total, AB ve ABC gruplarında 1. sırada yer aldı. Dün akşam ana haber bültenleri arasında sürpriz yaşandı. Show Ana Haber, Total grubunda FOX Ana Haber'i geride bırakara 2. sırada yer aldı. FOX Ana Haber ise AB grubunun 2. sırasında yer aldı. ABC grubun 2. sırasında Survivor Ekstra yer aldı. Total ve AB gruplarının 3. sırasında FOX Ana Haber, ABc grubun 3. sırasında Survivor Ekstra yer aldı. Total, AB ve ABC gruplarında ilk 10'a girmeyi başaran tüm yapımları sizlerle.

Detaylı reyting sonuçlarının paylaşılmasına TİAK tarafından izin verilmediği için yalnızca reyting gruplarındaki ilk 10 sırayı sizlerle paylaşabiliyoruz.

29-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler