Aleyna Tilki’nin Reklamdan Aldığı Ücret Dudak Uçuklattı!

Aleyna Tilki’nin Reklamdan Aldığı Ücret Dudak Uçuklattı!
Gençlerin hayranlıkla dinlediği ve takip ettiği ünlü şarkıcı Aleyna Tilki son reklam filminden aldığı ücreti açıkladı. İşte o dudak uçuklatan rakam!

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan ve genç neslin adeta nefessiz dinlediği ve sosyal medyadan takip ettiği ünlü isim Aleyna Tilki bu ününü her geçen gün daha da artırıyor. Son yılların en çok dinlenilen şarkılarına imza atan ve genç yaşında büyük bir şöhret elde eden Tilki özellikle 25 yaş altı genç kitle tarafından seviliyor ve dinleniyor. Yaptığı her hareket olay olan ve her sözü gençlerin dilinden düşmeyen ünlü şarkıcı bugünlerde ise rol aldığı reklamla ekranda ve yine bu reklamla konuşuluyor. Rol aldığı reklamdan aldığı ücret konusunda çok çeşitli söylentiler çıkan ve ancak en sonunda kendisi bu konuda bir açıklama yapan Aleyna Tilki böylece aldığı ücret konusundaki söylentilere de son vermiş oldu. Ancak bu söylentilere son verirken reklamdan aldığı ücretle de adeta dudakları uçuklattı. İşte detaylar!

Aleyna Tilki Reklamdan Ne kadar Ücret Aldı?

Gençler tarafından hayranlıkla takip edilen ve dinlenilen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki son reklam filminden aldığı ücret konusunda bir açıklama yaptı. Aleyna Tilki’nin en son rol aldığı reklam filminden 1Milyon 55 Bin Lira ücret aldığı söylentileri kulaktan kulağa yayılırken ünlü isim bu ücretten daha fazla aldığını söyledi. Aleyna Tilki reklam filmi ve son şarkısı hakkında konuştu. Tilki “Klasik dünya listelerine girdik. İki kez girdik bu listeye. Güzel bir Proje oldu. Ersay Üner abi ve Ozan Çolakoğlu abi birleşince çok iyi oluyor. Klibimizi ben yönetmek istedim ama yönetmediğim iyi oldu. Çok eğlendim. Rengarenk bir reklam oldu. Benim oyun alanım gibi oldu. Reklamım bile dünya listelerinde ülkemizi temsil etti. Bu zor süreçte hepimize moral oldu. Yazılan ücretten daha fazla aldım. Bağış yapıyorum, kardeşimin eğitimine ve kendi gelişimime harcıyorum. Bağış yapmayı çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki Kimdir?

26 Mart 2000 yılında Konya’da dünyaya gelen genç şarkıcı ilk olarak ekran karşısına Yetenek Sizsiniz Türkiye ile çıkmıştır. Bu yarışmanın ardından albüm çalışmalarına başlayan ünlü isim Emrah Karaduman’ın Cevapsız Çınlama adlı Single’ında vokal olarak yer almıştır. YouTube’de yayınlanan klibi 2016 yılında Türkiye’de en çok izlenen video klip olmuştur. Tilki ilk solo single’ı olan Sen Olsan Bari’yi yayınladı. Bu şarkıyla da listelerde 1 numaraya kadar yükseldi. Tilki’nin Single’ları şunlardır. Cevapsız Çınlama, Sen Olsan Bari, Yalnız Çiçek, Dipsiz Kuyuyum.

28-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar