28 Nisan Pazar reyting sonuçları!

28 Nisan Pazar reyting sonuçları!
Çok Güzel Hareketler 2, Survivor, Kardeş Çocukları, Zengin ve Yoksul, Elimi Bırakma ve Savaşçı dizilerinin ekrana geldiği 28 Nisan Pazar gününe ait reyting sonuçları belli oldu!

28 Nisan Pazar reyting sonuçları açıklandı. Birbirinden iddialı yapımların ekranlara geldiği günde 'Çok Güzel Hareketler 2' sürpriz yaparak güzel bir yükseliş yakaladı. Dünün izlenme oranlarına dair dün detayları sizler için derledik. İşte dünün reytingleri!

AB'de zirvenin adı 'Savaşçı'

FOX TV'de 72.  bölümüyle seyirci karşısına çıkan 'Savaşçı' dizisi nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi. Kutalmış Paşa'ya hazırlanan bombalı saldırı ve Kılıç timinin Melik ve Elsa'yı ortadan kaldırmak için harekete geçtiği bölüm izleyenlere aksiyon dolu saatler yaşattı.

Geçtiğimiz hafta ab'de altıncı, total'de üçüncü sırada yer alan dizi dün ekrana gelen bölümüyle ab kategorisinde yerini korumayı başarırken, total'de birinci sıraya yükseldi.

'Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu' yine zirvede!

Hafta içi Fatih Portakal, hafta sonu ise Gülbin Tosun'un sunumuyla ekranlara gelen Fox Ana Haber hafta içi reytinglerdeki başarısını hafta sonu da sürdürmeyi başarıyor.

Fox Ana Haber Hafta sonu dün akşam yayınlanan bölümüyle ab kategorisinde birinci sırada yer almayı başarırken, total'de günü üçüncü sırada tamamlayan yapım ve günün en çok izlenen haber programı oldu.

'Çok Güzel Hareketler 2'den çok güzel yükseliş!

Yılmaz Erdoğan'ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçler ve yeni oyuncu kadrosuyla ikinci kuşak adı altında yayınlanan eğlence programı 'Çok Güzel Hareketler 2' dün yayınlanan bölümüyle reytinglerde çok güzel bir yükseliş yakaladı.

Çok Güzel Hareketler 2, dün yayınlanan bölümüyle AB kategorisinde 4.95 izlenme oranıyla günü ikinci sırada tamamlarken, TOTAL'de 3.77 izlenme oranıyla altıncı sırada yer aldı.

Program bir önceki hafta yayınlanan bölümüyle AB'de beşinci, TOTAL'de onuncu olmuştu.

'Zengin ve Yoksul' yükselişte ancak yeterli değil!

Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Damla Colbay, Gülcan Arslan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner gibi başarılı oyuncuların yer aldığı ATV'nin yeni dizisi 'Zengin ve Yoksul' dün 4. bölümüyle ekranlara geldi.

Bir önceki hafta 21 Nisan Pazar günü yayınlanan bölümüyle TOTAL'de on üç, AB'de on altıncı sırada yer alan dizi bu hafta sıralamada bir nebze yükselmeyi başarsa bile gidişat dizi için pek olumlu sonuçlanacağa benzemiyor.

Zengin ve yoksul 28 Nisan Pazar günü yayınlanan dördüncü bölümüyle TOTAL'de on bir,  AB'de on üçüncü sıraya yükseldi.

29-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar