29 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları

29 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları
29 Eylül 2021 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Sadakatsiz, Esra Erol'da, MasterChef, Kanunsuz Topraklar'ın yeni bölümlerinin ekrana geldiği Çarşamba gününde kim birinci oldu?

29 Eylül 2021 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

Dünün en çok merak edilen konularından biri de çarşamba dizileri oldu. Çarşamba akşamı Kanal D'de 'Sadakatsiz', Fox TV'de 'Kanunsuz Topraklar', TRT 1'de ise 'Dünya Hali' dizileri yeni bölümüyle ekrana geldi. Peki 29 Eylül Çarşamba reytinglerinde en çok izlenen hangi dizi veya program oldu? İşte dünün reytingleri.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total reyting kategorisinde günü birinci sırada tamamlayan yapım Kanal D'de yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisi oldu. Yeni sezon ilk bölümüyle güzel bir çıkış yakalayan dizi geçen sezonki grafiklerini sürdürmeyi başardı. Listenin ikinci sırasında 'Esra Erol'da', üçüncü sırada 'Sadakatsiz' özet bölümü, dördüncü sırada Fox'un yeni dizisi 'Kanunsuz Topraklar', beşinci sırada ise 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dizisi yer aldı.

AB İLK 10 PROGRAM

AB reyting kategorisinde de Kanal D'de yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisi günü biirinci sırada tamamlayan yapım oldu. Listenin devamında ilk 5 şöyle; 'Sadakatsiz' özet bölümü ikinci, 'MasterChef Türkiye' üçüncü, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' dördüncü, 'Kanunsuz Topraklar' dizisi ise günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

20+ABC 1 İLK 10 PROGRAM

ABC reyting kategorisinde de diğer kategorilere yakın liste oluştu. 'Sadakatsiz' tüm kategorilerde birinci sırada günü tamamlarken, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' ikinci, 'Kanunsuz Topraklar' üçüncü, 'MasterChef Türkiye' dördüncü, 'Sadakatsiz' Özet bölümü ise günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

NOT: Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralaması yayınlanması yasaklandığı için sadece ilk 10 sıralamayı paylaşabiliyoruz.

 

30-09-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler