29 Mart Salı 2022 Reyting Sonuçları

29 Mart Salı 2022 Reyting Sonuçları
29 Mart Salı reyting sonuçları TİAK'ın açıkladığı verilere göre belli oldu. Dünün reytinglerinde en çok izlenen yapım hangisi oldu?

29 Mart 2022 Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu.

Dün akşam televizyon dünyasının en çok izlenen ve ilgi ile takip edilen dizileri ekranlara geldi. 22 Mart Salı reytinglerinde birbirinden iddialı yapımlar birbiriyle mücadele etti.  Show TV’de Baba, ATV’de Destan, Fox TV’de Evlilik Hakkında Her Şey, TRT1’de Masumlar Apartmanı ve Kanal D’de Üç Kız Kardeş, Tv8'de ise Survivor All Star yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan yapımlar oldu. Peki 29 Mart Salı reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen yapım hangisi oldu?

TOTAL İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

Total izleyici grubunda dün en çok izlenen yapım Kanal D'de yayınlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi oldu. Listenin ikinci sırasında 'Survivor All Star' yer aldı. Atv'de yayınlanan 'Destan' günü üçüncü sırada tamamlarken, Show TV'nin iddialı dizisi 'Baba' günü yedinci sırada tamamlayan yapım oldu. TRT 1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' listenin onuncu sırasında tamamlarken, Fox'ta yayınlanan 'Evlilik Hakkında Her Şey' ilk 10'da yer alamadı.

AB İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

AB izleyici grubunda birinci sırada yer alan program Fox'ta yayınlanan, Selçuk Tepeli'nin sunumuyla ekrana gelen 'Fox Ana Haber' oldu. Kanal D'de yayınlanan 'Üç Kız Kardeş' ikinci sırada yer alırken, 'Survivor All Star' üçüncü oldu. 'Baba' dördüncü, 'Masumlar Apartmanı' beşinci, 'Destan' sekizinci, 'Evlilik Hakkında Her Şey' ise günü dokuzuncu sırada tamamlayan yapım oldu.

ABC1 İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

ABC1'de ise listenin birinci sırasında yer alan yapım 'Survivor All Star' oldu. 'Survivor All Star' üçüncü, 'Destan' dördüncü, 'Masumlar Apartmanı' beşinci, 'Baba' altıncı, 'Evlilik Hakkında Her Şey' ise sekizinci sırada yer alan yapımlar oldu.

 

30-03-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar