Yasemin Sakallıoğlu’nun tek Kişilik Stand-Up Gösterisi Yurtdışında da Salon Kapattı!

Yasemin Sakallıoğlu’nun tek Kişilik Stand-Up Gösterisi Yurtdışında da Salon Kapattı!
Yasemin Sakallıoğlu’nun tek kişilik stand-up gösterisi ‘’Doğru Koca Nasıl Seçilir?’’ Türkiye’den sonra yurtdışında da salonları tıklım tıklım doldurdu. Salonları kahkahaya boğdu

Yasemin Sakallıoğlu, ilk olarak sosyal medya hesabından özellikle annesini taklit ederek, kendi hikayelerini küçük anekdot ve taklitlerle anlatan videolar çekip paylaşarak popüler oldu. Sosyal medya kullanıcıların yoğun ilgisi ve başarılı video çekimleri ile dikkat çeken Yasemin Sakallıoğlu, sosyal medyada ciddi oranda takipçi sayısına ulaştı. İnstagramda 5.5 milyon takipçisi bulunuyor. Videoları izlenme rekorları kıran Sakallıoğlu’nun, paylaşımları yapımcıların da ilgisini çekti. Daha sonra dizi, film ve reklamlardan aldığı tekliflerle ününe ün kattı. Eylül ayından bu yana ise Stand-up gösterisi olan ‘Doğru Koca Nasıl Bulunur?’ ile sahne alıyor. Türkiye’de turneye çıkan Sakallıoğlu, şimdide yurtdışında turneye çıkıyor. İşte Yasemin Sakallıoğlu’nun Stand-up gösterileriyle ilgili ayrıntılar…

Yasemin Sakallıoğlu’ndan ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’

Kendi hayatından komik videolar çekip sosyal medyasında paylaştığı zamanlardan bugünlere gelen Yasemin Sakallıoğlu, artık yüzlerce insan karşısında stand-up gösterleri yapmak üzere sahne alıyor.

Komedi dalında dikkatleri çeken oyuncu, tek kişilik gösterileri ile de adından söz ettiriyor. Geçen yaz ilk Açıkhava gösterisi Doğru Koca Nasıl Seçilir? İle aynı zamanda Açıkhava’da gösteri yapan ilk kadın stand-up’çı oldu. Biletleri ise 3 saat içinde tükendi.


‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’ ile Türkiye’de turneye çıkan Yasemin Sakallıoğlu, seyirciden büyük ilgi görüyor. Biletleri günler öncesinden tükeniyor. 2 saatlik gösteri boyunca kahkahalar havada uçuşurken, gösteri çıkışında yüzler gülerek izleyici büyük bir memnuniyetle ayrılıyor.

Doğru Koca Nasıl Seçilir? Gösterim Tarihleri

17 Nisan 2022 – Maximum Uniq Hall – İstanbul

 

Doğru Koca Nasıl Seçilir? Bilet Fiyatları

1. Kategori - 300.00 TL

2. Kategori - 250.00 TL

3. Kategori - 215.00 TL

3. Kategori - Kısıtlı Görüş - 215.00 TL

4. Kategori - 193.00 TL

5. Kategori - 131.00 TL

‘Doğru Koca Nasıl Seçilir’ Yurt Dışında da Salon Kapattı!

Komedi dünyasının yükselen yıldızı Yasemin Sakallıoğlu ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’ gösterisi ile aile bağları, kadın erkek ilişkileri ve bu ilişkilerin psikolojik etkilerini çeşitli tiplemelerinden yardım alarak esprili bir dille aktarıyor.



Türk komedi dünyasının yükselen yıldızı Yasemin Sakallıoğlu, gösterisine hem İstanbul’da hem de Türkiye’nin farklı şehirlerinde yoğun bir tempoyla devam ederken, başarısını yurt dışına taşıyan Yasemin Sakallıoğlu, önceki gece Hollanda, Amsterdam’da sevenleriyle buluştu. Tek kişilik gösterisi ile Amsterdam RAI Theater sahnesini kahkahaya boğan başarılı komedyen 1630 kişilik salonun tamamını doldurdu, biletler günler öncesinden tükendi.


Yapılan gösterinin ardından tüm sevenlerine kendine ait olan ‘Dış Güzellik Yasaklansın Ruh Güzelliğine Geçelim’ kitabını imzalayan Sakallıoğlu, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Türkiye’de gördüğü ilgi kadar yurt dışında da beğenilen komedyen, Amsterdam başarısının ardından Avrupa’nın kapılarını aralayacağını söyledi. Gördüğü ilgiden memnun kalan Sakallıoğlu, tekrar geleceğim diye sevenlerine söz verdi.

30-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar