30 Ağustos Cuma reyting sonuçları

30 Ağustos Cuma reyting sonuçları
30 Ağustos Cuma reyting sonuçları belli oldu. Dün Fox TV'nin Her Yerde Sen dizisi yeni bölümüyle yayınlanırken diğer kanallar yayın akışlarında film ve programlara yer verdi.

30 Ağustos Cuma reyting sonuçları belli oldu. Cuma günü prime time'da yeni bölümüyle yayınlanan tek dizi Fox TV'de yayınlanan 'Her Yerde Sen' dizisi oldu. Diğer kanallar prime time'da yayın akışı listelerinde Dağ 2, Hercai, Çılgın Hırsız, Güldür Güldür Show gibi yapımlara yer verdi. Peki dün en çok izlenen yapım hangisi oldu? 30 Ağustos Cuma reyting sonuçlarını canlitv.com ziyaretçileri için derledik...


Cuma akşamı Fox TV'de 11. yeni bölümüyle izleyiciyle buluşan Her Yerde Sen dizisi günün en çok izleneni oldu. TOTAL'de 5,65, AB'de ie 4,93 izlenme oranı elde eden dizi tüm kategorilerde günü birinci sırada tamamladı. Dizinin ardından en çok izlenen diğer program ise Fox Ana Haber oldu. Fox Ana Haber TOTAL'de 3,92, AB'de 3,71 izlenme oranıyla tüm kategorilerde günü ikinci sırada tamamlarken, Her Yerde Sen dizisinin özet bölümü tüm kategorilerde günü üçüncü sırada tamamladı.

Show TV'nin başarılı eğlence programı 'Güldür Güldür Show' ise dün yayınlanan tekrar bölümüyle TOTAL ve AB kategorilerinde günü dördüncü sırada tamamlayan yapım oldu.

Kanal D'de ise dün akşam 2013 yılında gösterime giren komedi animasyon filmi Çılgın Hırsız izleyiciyle buluştu. Film TOTAL'de beşinci sırada yer alırken, AB'de altıncı sırada kendine yer buldu.

Star TV'de ise Özel Kuvvetlerin katıldığı sınır ötesi bir operasyonu anlatan, oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Çağlar Ertuğrul, Murat Serezli, Atılgan Gümüş, Murat Arkın, Ahu Türkpençe, Atıf Emir Benderlioğlu, Armağan Oğuz, Bedii Akın ve Ahmet Pınar'ın yer aldığı gişe rekorları kıran Dağ 2 filmi izleyiciyle buluştu. 2016 yılında izlenme rekorları kıran film dün TOTAL'de yedinci, AB'de ise onuncu sırada günü tamamladı.

Duyuru: Reyting listelerinin tamamının yayınlanması, ölçüm yapan şirket TNS tarafından yasaklandığı için listenin tamamını yayınlayamıyoruz!

31-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler