Masterchef Nalan Toprak kimdir?

Masterchef Nalan Toprak kimdir?
TV 8'de 2. sezonunu geçiren MasterChef Türkiye'nin elemeleri sona erdi. 80 kişi ile başlayan yarışma 14 kişiye düştü. Peki son 14'e kalan yarışmacılardan olan Nalan Toprak kimdir?

TV8 ekranlarında 2 sezondur fırtınalar estiren Macterchef Türkiye yemek yarışmalarında önemli bir konuma gelmiş durumda. Masterchef’te sona doğru büyük bir heyecan söz konusu. Bildiğiniz gibi Masterchef jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu oturuyor. Masterchef’in yeni sezonunda ön eleme turu sona erince heyecan da artacak gibi duruyor. Yarışmanın son 14’e kalan yarışmacıları çok merak ediliyor ve bu merak edilen yarışmacılardan biri de Nalan Toprak. Programı izleyenler Masterchef Nalan Toprak kimdir diye merak ediyorlar. Nalan Toprak ne iş yapıyor? Masterchef Nalan Toprak evli mi? Sorularına cevap arayanlar için tüm bu yanıtları araştırdık… İşte canli tv izleyicileri için ayrıntılar…

Nalan Toprak kimdir?

Milyonları ekranlara kilitleyen MasterChef birbirinden renkli ve farklı yarışmacılar arasında 80 kişi içinde son 14’e kalan Nalan Toprak 31 yaşında olup Afyonludur. Nalan Toprak yarışmaya İstanbul’dan katılıyor ve bekar.

Nalan Toprak profesyonel kariyerinde ise futbol hakemliği yapıyor. Alt liglerde maçlar yöneten Nalan Toprak aynı zamanda güzellik uzmanı. Bilhassa futbol hakemliği dolayısıyla kadınlar tarafından kıskanılan biri olduğunu söyleyen Nalan Toprak farklı yerlerde bulunmayı ve farklı işler yapmayı seviyor.

Nalan Toprak aslında televizyonlara pek uzak değil. Daha önce de yine TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programında iki kere boy göstermişti. Yemek yapmak Nalan Toprak’ın en büyük hobisi. Yemek yapmayı çok seven Nalan Toprak arkadaşlarına yaptığı yemeklerle hayli ünlenmiş biridir. Bundan dolayı Toprak’ın MasterChef 2. Sezonunda yarışmanın en büyük favorilerindendir.

MasterChef son 14’e kalan yarışmacılar hangileri?

Eleme gruplarının bu kadar heyecanlı olması açıkçası beklenmiyordu. Tam 80 yarışmacı arasında son 14’e kalan yarışmacılar da belli oldu. Birbirinden iddialı olan yarışmacılar şunlar:

Murat Tokmak: Trabzonlu evli ve 2 çocuklu…

Rıfat Yurttaş: 27 yaşında oldukça iddialı…

Yasin Obuz: 32 yaşında, Almanya’dan katılıyor… Eski Yemekteyiz yarışmacılarından…

Açelya Kılıçay: Profesyonel şef

Eda Karabulut Nayir: İstanbullu, pastacı kalfası

Suna Aydın: Profesyonel şef

Ekin Eylem Ulaş: Amatör aşçı

Mustafa Aydın: Şef yardımcısı

Onur Dursun: Sağlık görevlisi

Batuhan Bayır: Profesyonel şef

Cemre Uyanık: Aşçılık eğitimi alıyor

Güzide Mertcan: Ev hanımı

Faruk Batuhan Öner: Amatör Aşçı

Nalan Toprak: Profesyonel hakem

01-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar