Kardeş Çocukları dizisinin yayın tarihi değişti

Kardeş Çocukları dizisinin yayın tarihi değişti
Yeni sezona başlamak için gün sayan Kardeş Çocukları dizisinden flaş değişiklik haberi geldi. Kardeş Çocukları'nın yeni sezon tarihi ne zaman..

Televizyon dünyasına yeni giriş yapan diziler arasında yer alan Kardeş Çocukları dizisi yeni sezon için son hazırlıklarını da bitirdi. Star Tv ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinin yeni sezonda yayın tarihi değişti. Kardeş Çocukları dizisi ile ilgili yapılan son değişiklik gündeme oturdu.  Kardeş Çocukları yeni bölümleri ile ne zaman yayınlanmaya başlayacak? İşte Kardeş Çocukları'nın değişen yayın tarihi..

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ DEĞİŞTİ!

Geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara veren Kardeş Çocukları dizisinin yeni sezon hazırlıkları yavaş yavaş sona gelindi. Fakat dizi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kardeş Çocukları muhteşem hikayesi, usta oyuncuları, enteresan senaryosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çok kısa bir sürede izleyicinin büyük beğenisini toplayan Kardeş Çocukları dizisinin senaryosunu Sırma Yanık, yönetmenliğini ise Faruk Teber üstleniyor. Yeni sezon bölümleri heyecanla beklenen dizinin sezon finali yapmadan önce ki yayın tarihi değişti. Kardeş Çocukları yeni sezon tarihi ne zaman? Kardeş Çocukları ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

Başrollerde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı dizinin kadrosuna yeni isimler katılıdı. Bunlardan biri de usta oyuncu Cem Davran oldu. Ünlü oyuncu dizide ‘Adnan’ karakterine hayat verecek ve yaptığı kötülüklerle tansiyonu artıracak. Her Pazar saat 20.00'de ekranlara gelen Kardeş Çocukları dizi yeni sezonda artık Salı akşamları izleyicinin karşısına çıkacak. Gold Film imzalı Kardeş Çocukları, yeni sezonda, yeni bölümüyle 17 Eylül Salı 20.00’de Star’da olacak. Bakalım yeni sezonda Kardeş Çocukları dizisinde izleyenleri nasıl etkileyecek? Reyting sonuçları bu yeni sezonda nası şekillenecek?

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNİN YÖNETMENİ DEĞİŞTİ

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Murat Daltaban ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizi Kardeş Çocukları, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını GOLD Film’in üstlendiği dizinin ilk yönetmeni Faruk Teber'di. Fakat Faruk Teber'in kadroya veda etmesinin ardından dizinin yönetmeni değişti. Başarılı yönetmen Faruk Teber'in vedasının ardından yerine  Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar, Merhamet ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinin yönetmenliğini üstlenen Çağatay Tosun geldi.

30-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar