30 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları

30 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları
Çukur, Yasak Elma, Sefirin Kızı, MasterChef Türkiye ve Uyanış Büyük Selçuklu'nun yayınlandığı 30 Kasım Pazartesi reyting sonuçları belli oldu.

Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından araştırılan ve ölçümlenen 30 Kasım Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu?

Televizyon kanallarının ve bu kanallarda yayınlanan program vede dizilerin sürekliliğinde en önemli rolü üstlenen reytinglerde dün kim birinci oldu? Dün hangi kanalda hangi dizi/program yayınlandı? Geçen hafta reytingler nasıl sonuçlanmıştı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde!

DÜN HANGİ KANALDA HANGİ DİZİ VE PROGRAMLAR YAYINLANDI?

Dün TRT 1, Show TV, Kanal D, Star TV, Fox TV, Tv8 ve Atv gibi yayın akışı listelerinde çok izlenen dizi ve programlara yer veren kanallarda ne yayınlandı?

Dün, TRT1'de dönem dizisi 'Uyanış Büyük Selçuklu' 10. bölümüyle, Show TV'de 'Çukur' 4. sezon 13. bölümüyle, Star TV'de 'Sefirin Kızı' 30. bölümüyle, Fox TV'de ise 'Yasak Elma' 87. bölümüyle ekrana gelen diziler oldu. Tv8'de 'MasterChef Türkiye' yeni bölümüyle ekrana gelen program oldu.

Peki dünün reytinglerinde hangi yapım daha çok izlendi? İşte sonuçlar!

30 KASIM PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI BELLİ OLDU

Dünün reytingleri belli oldu. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi tüm tüm kategorilerde günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu.

GEÇEN HAFTA HANGİ DİZİ / PROGRAM NE KADAR İZLENMİŞTİ?

Geçen hafta Total reytinglerinde 'Yasak Elma' günü birinci sırada tamamlayan yapım olmuştu. TRT dizisi 'Uyanış Büyük Selçuklu' ikinci sırada yer alırken, Show TV dizisi 'Çukur' günü üçüncü sırada tamamlamış ve 'Sefirin Kızı' listenin beşinci sırasında yer almıştı.

AB reytinglerinde ise TRT 1 dizisi 'Uyanış Büyük Selçuklu' kategorinin en çok izleneni olmuştu. 'Yasak Elma' dizisi listenin ikinci sıradasında yer alırken, 'MasterChef Türkiye' dördüncü, 'Çukur' beşinci, 'Sefirin Kızı' ise sekizinci sırada günü tamamlayan yapım olmuştu.

01-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar