Simge Sağın Selin Ciğerci’den 150 Bin TL İstedi

Simge Sağın Selin Ciğerci’den 150 Bin TL İstedi
Son zamanların ünlü isimlerinden olan ve hemen her gün sosyal medyada haber olan Selin Ciğerci’nin Simge Sağın’ın istediği 150 Bin TL’ye verdiği yanıt olay oldu. İşte ayrıntılar!

Son günlerde hemen her gün yeni bir haber, yeni bir iddia ile magazin basını ve sosyal medyada haber olan ünlü isim Selin Ciğerci yine gündemde. Selin Ciğerci o kadar çok konuşuluyor ki magazin basınının adeta onunla ilgili haber yapmadığı gün olmuyor. Kimi zaman aldatılması, kimi zaman aldatması, kimi zaman başka ünlü isimlerle yaşadığı polemikler ve zaman zaman da sosyal medya hesabından yaptı paylaşımlarla gündem olmayı başarıyor. Eski futbolcu Gökhan çıra ile evli olan son günlerde Gökhan Çıra’yı aldattığı ile ilgili haberlerle gündem de olan selin Ciğerci bu defa bambaşka bir konuyla haber oldu. Bir başka ünlü isim olan şarkıcı Simge Sağın ile olan bir diyalogu ile gündeme gelen isim Simge Sağın’a verdiği cevapla hem takdir topladı hem de magazin basınında olay oldu. İşte ikili arasında yaşanan diyalog ve Selin Ciğerci’nin cevabı!

150 Bin TL İstedi!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın YouTube üzerinden yayın yapan bir programa konuk oldu. Şarkıcı programda birçok konuda açıklama yaptıktan sonra şaka olsun diye şarkıcı ve sosyal medya fenomeni ünlü isim Selin Ciğerci’yi arayıp 150 Bin TL istedi. Program sırasında yaşanan bu olay sosyal medyada ve magazin basınında geniş yer buldu. Özelikle Selin Ciğerci’nin bu talebe olumlu karşılık vermesi pek çok kişi tarafından takdirle karşılandı. Son zamanlarda olumsuz yönde pek çok habere konu olan ünlü ismin bir anda böyle pozitif bir şekilde haber yapılması ise sosyal medyada da yankı buldu.

Sabah Hallediyorum!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın’ın katıldığı canlı yayında şaka olsun diyerek aradığı ve 150 Bin TL para istediği Selin Ciğerci’nin ise olumlu karşılık verdiği olay şöyle gelişti. Simge Sağın tamamen şaka olsun diye Selin Ciğerci’yi aradı ve “pandemiden dolayı sıkıntılı durumdayım. 150 Bin TL’ye ihtiyacım var” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine ünlü sosyal medya fenomeni selin Ciğerci ”Hay hay, yarın sabah bankacımı arayıp hemen hallediyorum. Ne zaman pandemi biter bana parsel parsel ödersin. Kimseye de söyleme, kimse de bilmesin” yanıtını verdi. Bir anda hiç soru sormadan direk bu cevabı veren Selin Ciğerci’nin bu tavrı büyük yankı uyandırdı ve beğeni topladı.

01-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar