Yalı Çapkını Dizisinden Barış Falay Sürprizi

Yalı Çapkını Dizisinden Barış Falay Sürprizi
Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Yalı Çapkını’na Ömer dizisinin başrolü konu oluyor.

Bu sezon Star Tv ekranlarında başlayan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını Cuma akşamları yayınlanıyor. Aldığı reytinglerle sadece Türkiye’de değil birçok ülkede de gündem olan Yalı Çapkını ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyon dizisi olarak uyarlanıyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldığı reytingi yüksek dizi son haftalarda belirgin bir reyting düşüşü yaşıyor. Cuma akşamlarının gün birincisi olan dizi son haftalarda kaybettiği kanla birlikte ikinci sıraya gerilerken yapım şirketi bu kan kaybını durdurmak için harekete geçti. Dizinin kadrosuna konuk oyuncu olarak yine aynı kanalda yayınlanan Ömer Dizisinin başrolü ünlü oyuncu Barış Falay katılıyor. Ünlü oyuncunun Yalı Çapkını dizisinin 26. Bölümünde rol alacağı öğrenildi.

Ömer’den Yalı Çapkını’na Konuk Oyuncu

Star Tv ekranlarında yayınlanan iki büyük ve iddialı dizi Ömer ve Yalı çapkını bu sezon ekrana gelen ve reytingi yüksek dizilerden. İki dizinin de kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Her iki dizinin de ortak yapımcısı olan OGM Pictures Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde yaşanan reyting kaybının önüne geçebilmek için Ömer dizisinin oyuncularının yardımına başvurdu. Yalı Çapkını dizisinin hikayesine bir bölüm olarak katılacak olan Ömer dizisinin İmam Reşat’ı Barış Falay Yalı Çapkını dizisinin 26. Bölümüne konuk oyuncu olarak katılıyor. Oyuncu dizinin bu akşam yayınlanacak 26. Bölümünde seyirci karşısına çıkarken Hangi karakterde ve nasıl bir rolle dizide yer alacağı ise henüz bilinmiyor. Karakterinin hikayesinin sevilmesi ve tutması halinde ise Barış Falay’ın Yalı Çapkını’na devam edip etmeyeceği de bilinmiyor.

Reyting Kaybı Duracak mı?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve bu sezon başlayıp Cuma akşamları ekrana gelen Star Tv’nin çok seyredilen dizisi Yalı Çapkını son haftalarda belirgin bir reyting kaybı yaşıyor. Bunda dizinin hikayesi kadar karşısında yer alan Kızılcık Şerbeti dizisinin reytinglerini hızla yükseltmesi de etken olurken Yalı Çapkını daha fazla düşüş yaşamak istemiyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Yalı Çapkını yaşanmış gerçek bir hikayeye dayanıyor. Daha şimdiden birçok ülkeye pazarlanan dizi ilk başladığı zamanlarda oldukça ses getirmiş ve Cuma akşamlarının fenomen yapımı olma yoluna girmişti. Yalı Çapkını Cuma akşamları saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

31-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar