Kanseri yenen ünlü oyuncu Boğaç Aksoy setlere dönüyor

Kanseri yenen ünlü oyuncu Boğaç Aksoy setlere dönüyor
Zorlu bir hastalık süreci sonrası setlere dönmeye hazırlanan genç oyuncu Boğaç Aksoy “Çekimleri nisan ayında Bursa’da başlayacak yeni filmimiz ile setlere dönüyorum." dedi.

Ünlü oyuncu Boğaç Aksoy Mart 2021 de lenfoma teşhisi konulmuştu. Aksoy, tedavi sürecini sosyal medya üzerinden peylaşarak sevenlerini ve takipçilerini bilgilendirdi.Nihayet Eylül 2022 de müjdeli haberi vermiş ve kanseri yendiğini herkeslere duyurmuştu.

Kanseri yenen ünlü oyuncu Boğaç Aksoy setlere dönüyor

Çok çetin bir hastalık sürecini mutlu sonla bitiren genç oyuncu yeni bir projede yer alacağını müjdeledi. “D.O.Z” isimli sinema filminde başrolü Yağmur Ün ile paylaşacak olan Boğaç Aksoy projeye imza attığı ana ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.  D.O.Z filminin yapımcılığını Erdoğan Bayrak üstleniyor. Senaryosunu Coşkun Gündoğdu’nun kaleme alacağı dizinin yönetmen koltuğunda da Taner Bahadır oturuyor.

Yeni film ile setlere dönüyor

Uzun bir aradan sonra setlere dönmenin heyecanın yaşayan Boğaç Aksoy imza attığı anlarla beraber sosyal medya hesabından “Çekimleri nisan ayında Bursa’da başlayacak yeni filmimiz ile setlere dönüyorum. Değerli yapımcımıza, yönetmenimize, senaristimize, oyuncu kadromuza ve tüm set ekibine hayırlı olsun. Sinema projemiz sizlerin de beğenisiyle inşallah seri olarak devam eder, tüm ekip arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Arka Sokaklar’ın Polis Volkan’ıydı

Çılgın Dersane Üniversitede dizisinde Cenker karakteri ile tanınmış Arka Sokaklar dizisinde Polis Vokan karakteri ile ününe ün katan Aksoy üvey babasının da ilçe emniyet müdürü olduğunu hatırlatmıştı. 2012 Best Model yarışmasında 3. Olan Aksoy’un hedefi oyunculuk kariyerini daha yükseklere taşımak.

Çok zorlu bir hastalık süreci geçirdi

Daha genç yaşında çok zorlu bir hastalık geçiren Aksoy  önce kemoterapi  ardından da kök hücre tedavisi görmüş ve şu ifadelerle bu süreci instagram sayfasından takipçileriyle paylaşmıştı: Sevgili dostlarım bugün hayatımın en heyecanlı, en anlamlı günüydü sanırım. Uzun bir tedavi sürecinin ardından sonunda uzun zamandır beklediğim 'Tertemiz, iyileştin' kelimelerini doktorumdan duydum. Kontrollerim ara ara devam edecek ama ilaç günlerim sona erdi. Bana bunca zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu hastalık bana çok şey öğretti,çok şey kazandırdı; insan da kaybettirdi ama çok dost kazandırdı. Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi... Allah bu mücadeleyi veren herkese ve ailesine güç, kuvvet, sabır ve şifa versin. İyi ki varsınız. Geri geliyorum!

31-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar