31 Mart Pazar Akşamı Diziler Yayınlanacak mı?

31 Mart Pazar Akşamı Diziler Yayınlanacak mı?
Türkiye 31 Mart Pazar günü yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Televizyonlar yayın akışını değiştiriyor mu? Pazar akşamı diziler yayınlanacak mı?

Televizyon dünyası, gazeteler, haber ajansları hatta hemen hemen bütün basın yayın organları 31 Mart 2019 Türkiye Yerel seçimlerine kitlenmiş durumda. Üstelik bu sadece bizim ülkemiz için geçerli değil, dünyadaki pek çok ülke de 31 Marttaki yerel seçimleri gündemine almış durumda ve yakından takip ediyor. Hal böyle olunca da 31 Mart günü ve özellikle seçim sonuçlarının açıklanacağı akşam saatlerinden itibaren televizyonlarda tam anlamıyla bir seferberlik hali ilan edilmiş olacak. Televizyonlar bu güne özel yayın akışları yapacak, Pazar akşamı yayınlanan yapımlarını yayınlamayacak, diziler, programlar zorunlu olarak bir hafta seçim arası verecek. Böyle olunca da seyircinin sevdiği ve beğenerek takip ettiği birçok yapım yayınlanmayacak. Bu yazımızda 31 Mart Pazar akşamı hangi dizilerin yayınlanmayacağını araştırdık.

31 Mart Pazar Günü Yayınlanmayacak Diziler

Türkiye 31 Mart günü Yerel Seçimler için sandık başına gidiyor. Bu önemli günde televizyonlar yayın akışlarında değişikliğe giderek bazı yapımlarını yayınlamayacak. Bunun yerine seçim özel programlarıyla seyircinin karşısında olacak. Peki, 31 Mart Pazar akşamı hangi dizler yayınlanmayacak? 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler sebebiyle hiçbir dizi ekranlarda olmayacak. Dizilerin yeni bölümleri ancak bir hafta sonra yayınlanacak.

Elimi Bırakma Dizisi 31 Mart 2019 Günü Yayınlanacak mı?

TRT 1 ekranlarında Pazar günü yayınlanan Elimi Bırakma dizisi seçim özel programı sebebiyle ekranlarda olmayacak. Dizi yeni bölümüyle 7 Nisan Pazar günü ekranlarda olacak.

Nöbet Dizisi 31 Mart 2019 Günü Yayınlanacak mı?

Show TV ekranlarında Pazar günleri yayınlanan Nöbet dizisi, yerel seçimler sebebiyle yapılacak seçim özel programı dolayısıyla ekranlara gelmeyecek. Özel program sebebiyle 1 hafta ertelenen Nöbet dizisi 7 Nisan Pazar günü yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Savaşçı Dizisi 31 Mart 2019 Pazar Günü Var mı?

Pazar akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden Fox TV’nin asker dizisi Savaşçı’da 31 Mart Pazar günü seçim programı sebebiyle ekranlarda olmayacak. Dizi bir hafta aradan sonra 7 Nisan Pazar günü yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Kardeş Çocukları 31 Mart 2019 Pazar Günü Var mı?

Star TV’nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları’nın 31 Mart 2019’da yerel seçimler dolayısıyla yayınlanmayacak. Star TV, yerel seçim gününde özel program yapacağı için dizi bir hafta sonra ekranlara gelecek. Kardeş Çocukları yeni bölümü 7 Nisan Pazar günü Star TV ekranlarında olacak.

Ayrıca Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2’de 31 Mart pazar akşamı seçimler dolayısıyla ekrana gelmeyecek.

26-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar