Fox Tv 2019 Yerel Seçim Özel (Canlı İzle)

Fox Tv 2019 Yerel Seçim Özel (Canlı İzle)
31 Mart 2019 Yerel Seçimleri bugün yapılıyor. Peki Fox Tv seçim özel yayınında neler var, kim sunuyor, konuklar kim? Fox Tv seçim özel yayınını canlı izle!

Uzun zamandır Türkiye’nin gündeminden düşmeyen ve hemen herkesin dilinde olan 31 Mart Yerel Seçimleri sonunda bugün (31 Mart 2019) yapılıyor. Seçme yaşını dolduran her Türk vatandaşı beş yıl boyunca yaşadığı şehri, ilçeyi ya da mahalle ve köyü idare edecek belediye başkanı, belediye meclis üyesi ya da muhtarı seçmek için sandık başına gidecek. Demokrasilerin vazgeçilmezi ve olmazsa olmazı olan sandık bugün bir kez daha kurulacak ve seçmen hür iradesiyle istediği adaya oyunu verebilecek. Böyle olunca da aylardır gündemden düşmeyen yerel seçimlerin sonuçları için tüm Türkiye’nin gözü kulağı bugün seçim haberlerinde olacak. Televizyonlar ve diğer basın yayın organları bu güne özel seçim programlarını bir bir duyururken televizyonlar da, Yüksek Seçim Kurulu tarafından yayın yasağının kaldırılmasıyla birlikte yayınlanacak seçim özel programlarını kimlerin sunacağını, hangi konukların katılacağını seyirciye duyuruyor ve seyirciyi kendi programlarını seyretmeye davet ediyorlar. Bu kanallardan biri olan FoxTv’de seçim özel programıyla oldukça iddialı.

Fox Tv 31 Mart Seçim Özel Canlı

Fox Tv 31 Mart Seçim Özel Programı kanalın usta ve başarılı haber sunucusu Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya tarafından yayın yasaklarının kalkmasıyla birlikte canlı olarak sunulacak. Fox Tv’de diğer bütün kanallarda olduğu gibi izleyiciye seçim sonuçlarını en doğru ve en hızlı şekilde iletmeye çalışacak. Ayrıca canlı yayın konuklarıyla da seçim sonuçlarını değerlendirecek. Fox Tv’nin seçim özel programı yayın yasağının kalkmasıyla birlikte başlayacak ve gece yarısına kadar devam edecek. Fox Tv haber programı sunucusu Fatih Portakal ve Sabah haberlerinin sunucusu İsmail Küçükkaya Fox Tv’yi takip eden seyirciye en doğru ve güvenilir haberi vermeye ve diğer kanallar karşısında bir adım öne çıkartmaya çalışacak.

Fox Tv 31 Mart Pazar Yayın Akışı

08.30     İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu                   Canlı

11.15     Bizim Hikaye                                                                Tekrar

13.30     Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi                      Yeni Bölüm

15.30     Yasak Elma                                                                    Tekrar

17.30   Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu    Canlı

18.30 Fox Seçim Özel 2019                                Canlı

 

Fox Tv Seçim Özel Canlı Yayını İçin Tıklayın!

 

31-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar