31 Mart Perşembe Reyting Sonuçları | 2022

31 Mart Perşembe Reyting Sonuçları | 2022
Reyting sonuçları belli oldu. 31 Mart 2022 Perşembe günü yayınlanan dizi ve programlar reyting listelerinde günü hangi sırada tamamladı?

31 Mart reyting sonuçları açıklandı. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen 31 Mart Perşembe reyting sonuçları belli oldu. Açıklanan verilere göre dünün reyting birincisi hangi dizi oldu? İşte 31 Mart  2022 Perşembe gününün reyting sıralaması...

DÜN HANGİ DİZİ VE PROGRAM YAYINLANDI?

Perşembe günü Kanal D’de Camdaki Kız, Fox’ta Mahkum, Atv’de Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleriyle ekranlara gelen yapımlar arasında oldu. TV8'de ise finale sayılı günlerin kaldığı nefes kesen Survivor All Star yeni bölümüyle yine izleyiciyi ekran başına kilitledi. TRT 1’de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi ise  yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Bu birbirinden iddialı yapımlar arasında hangisi reytinglerde ilk sıraya yerleşti?

31 Mart Perşembe reyting sonuçları, total, ab ve abc1 izleyici grupları olmak üzere sizlerle paylaştık. 

31 MART PERŞEMBE REYTİNGLERİ

TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarını ilk 100 ve ayrıntılı olarak paylaşamıyoruz. O nedenle aşağıdaki tablolar üzerinden hangi yapımın hangi sırada yer aldığını ilk 10 sıralama olarak görebilirsiniz.

TOTAL İLK 10

Total izleyici grubunda dün ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova en çok izlenen olurken Fox’ta yayınlanan ‘Mahkum ise ikinci oldu. Listenin devamı ise şöyle oluştu; Bir Zamanlar Çukurova ikinci, Survivor All Star beşinci, Camdaki Kız altıncı.

1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV
2 MAHKUM FOX
3 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 CAMDAKI KIZ KANAL D
6 BARBAROSLAR AKDENIZ'IN KILICI TRT1
7 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
8 ESRA EROL'DA ATV
9 SURVIVOR ALL STAR ANLAT BAKALIM TV8
10 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV

AB İLK 10

AB izleyici grubunda zirvede yer alan yapım yine değişmedi. Bir Zamanlar Çukurova, AB’nin en çok izleneni oldu. Mahkum ikinci sırada günü tamamladı. Survivor All Star altıncı oldu.  Camdaki Kız ise üçüncü sırada yer aldı.

1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV
2 MAHKUM FOX
3 CAMDAKİ KIZ KANAL D
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 BARBAROSLAR AKDENIZ'IN KILICI TRT1
6 SURVIVOR ALL STAR ANLAT BAKALIM TV8
7 CAMDAKİ KIZ (OZET) KANAL D
8 MAHKUM (OZET) FOX
9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
10 ESRA EROL'DA ATV

ABC1 İLK 10

31 Mart Perşembe reyting sonuçlarına göre ABC1’de de AB grubuna yakın sonuçlar oluşsa da en çok izlenen yapım değişti. Bir Zamanlar Çukurova, Total’de olduğu gibi ABC’de de birinci sırada günü tamamladı. Mahkum ikinci oldu. Camdaki Kız üçüncü, Survivor All Star ise sekinci sırada günü tamamlayan yapımlar oldu.

1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV
2 MAHKUM FOX
3 CAMDAKİ KIZ KANAL D
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
6 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV
7 BARBAROSLAR AKDENIZ'IN KILICI TRT1
8 SURVIVOR ALL STAR ANLAT BAKALIM TV8
9 CAMDAKI KIZ (OZET) KANAL D
10 MAHKUM (OZET)
01-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar