Reyting rekortmeni dizi Mahkum'dan kötü haber!

Reyting rekortmeni dizi Mahkum'dan kötü haber!
Her hafta yepyeni bölümleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Mahkum dizisinden kötü haber geldi. Mahkum hayranları bu habere dikkat..

Yayınladığı ilk günden bu yana büyük ilgi ve merakla aynı heyecanla izlenen Mahkum dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi. Fox TV’nin bu sezon ekranlara start verdiği en başarılı dizisi olan Mahkum, yeni hafta ekranlarda olmayacak. Yeni bölümü merakla bekleyen dizi hayranları bu haberi büyük bir üzüntüye uğrayacak..

Fox TV'nin en iddialı dizilerinden biri olan Mahkum, hala ilk günki heyecanını koruyor. İzleyiciyi yayınlanan her yeni bölümü büyük bir merak içerisinde bekliyor. Güney Kore dizisi İnnocent Defendant adlı diziden uyarlanan Mahkum'un geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde; aynı kaderi yaşayan Fırat ve Barış büyük bir kaosun ortasında kaldı, her iki tarafın da akıl almaz kaygılar içerisinde kalmasına neden olur. Fırat ve Barış öyle bir saklanmışlardır ki, didik didik aranmalarına rağmen hiçbir yerde izlerine rastlanmaz. Diğer yandan Sinyor ise sözünün yerine gelmemesinin büyük öfkesini yaşıyor ama bu meseleyi kökünden bitirmeye kesin karar verdi. Bu heyecan dolu bölümün ardından izleyici yeni hafta da yayınlanacak olan yeni bölümü iple çekiyor. Fakat izleyiciyi üzecek haber yeni yayınlandı.

Büyük heyecanla beklenen Mahkum 16. bölüm bu hafta neden yok? 

MF Yapım tarafından hazırlanan rekortmen dizisi Mahkum, bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmeyecek. Peki Mahkum 16. bölüm yeni bölüm neden yok? 7 Nisan Perşembe günü Mahkum neden yayınlanmadı? Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Mahkum, 7 Nisan Perşembe günü yeni bölümü ile değil de tekrar bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması ile ilgili henüz ne kanaldan ne de dizi ekibinden bir açıklama gelmedi. Akıllara gelen ilk sorun ise,  dizi setinden birinin Korona'ya yakalanması oldu. 

Mahkum yeni bölüm ne zaman? 

7 Nisan 2022 Perşembe günü yayınlanmayan Mahkum dizisinin 16. bölümü ne zaman yayınlanacak? İzleyici bir hafta daha merakta bırakan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili henüz net bir açıklama gelmedi.

01-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler