31 Ocak 2021 Pazar Reyting Sonuçları

31 Ocak 2021 Pazar Reyting Sonuçları
31 Ocak 2021 Pazar reyting sonuçları belli oldu. TİAK tarafından ölçümlenen reytinglerde hangi yapımlar ilk 10'da yer aldı?

Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçları belli oldu. Dün TV ekranında Arıza, Hercai, Kefaret, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizileri izleyiciyle buluştu.

Geçen hafta Pazar günü reytinglerinde 'Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu' tüm reyting kategorilerinde günü birinci sırada tamamlayarak en çok izlenen program olmuştu. Bu hafta hangi yapım hangi sırada yer aldı? İşte dünün reytingleri!

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total kategorisinde geçen hafta zirveye yakın izlenme oranı elde eden 'Survivor' programı günün en çok izleneni olmayı başardı. Geçen hafta tüm kategorilerde birinci sırada yer alan 'Fox Ana Haber' ise ikinci sırada yer aldı. Günün iddailı dizileri 'Arıza' dördüncü, 'Kefaret' beşinci, 'Hercai' ise günü altıncı sırada tamamlarken 'Menajerimi Ara' ve 'Tövbeler Olsun' dizileri ilk 10'da yer alamadı.

1 SURVIVOR TV8
2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
3 SHOW ANA HABER SHOW TV
4 A.RIZA SHOW TV
5 KEFARET FOX
6 HERCAI ATV
7 COK GUZEL HAREKETLER 2 KANAL D
8 COK GUZEL HAREKETLER 2 EN IYILER KANAL D
9 HABER ONU SHOW TV
10 KANAL D ANA HABER KANAL D

AB İLK 10 PROGRAM

AB kategorisinde ise geçen hafta da olduğu gibi Gülbin Tosun'un sunumuyla ekrana gelen 'Fox Ana Haber Hafta Sonu' birinci sırada günü tamamladı. Yeni sezonuyla ekrana gelen ve bir çok yarışmacının değiştiği 'Survivor' ikinci, 'Arıza' üçüncü, 'Kefaret' dördüncü, 'Menajerimi Ara' ise altıncı sırada günü tamamlayan yapım oldu.

1 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
2 SURVIVOR TV8
3 A.RIZA SHOW TV
4 KEFARET FOX
5 COK GUZEL HAREKETLER 2 KANAL D
6 MENAJERIMI ARA STAR TV
7 SHOW ANA HABER SHOW TV
8 KEFARET (OZET) FOX
9 COK GUZEL HAREKETLER 2 EN IYILER KANAL D
10 TOZKOPARAN ISKENDER TRT 1

NOT: Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralaması yayınlanması yasaklandığı için sadece ilk 10 sıralamayı paylaşabiliyoruz.

01-02-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar