Ünlü Oyuncu Atilla Pekdemir Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Atilla Pekdemir Hayatını Kaybetti
Türk dizi ve sinema dünyasında onlarca film ve dizide rol alan ünlü oyuncu Atilla Pekdemir 78 yaşında hayata veda etti. İşte haberin detayları!

Televizyon ve sinema dünyası bugün çok başarılı ve bir o kadar da değerli bir oyuncusunu kaybetti. Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin başarılı oyuncusu babacan karakteri ve içten halleriyle herkesin sevgilisi olan usta oyuncu Atilla Pekdemir bugün hayatını kaybetti. 78 yaşında hayata veda eden usta oyuncu 2 senedir akciğer kanseriyle mücadele eden ve geçtiğimiz aylarda da koronavirüse yakalanan ve bu hastalığı atlatmayı başaran usta oyuncu Atilla Pekdemir ne yazık ki bu gün hayata veda etti. Türk sinemasında ve televizyon dizilerinde aranan oyunculardan olan Atilla Pekdemir’in vefat haberi sektörde derin bir üzüntüye sebep olurken pek çok isim ünlü ismin vefatının ardından sosyal medya hesaplarından taziyelerini belirtti.

Usta Hayata Veda Etti!

Ünlü oyuncu büyük usta Atilla Pekdemir bugün hayata veda etti. 2 yıldır Akciğer kanseri ile mücadele eden usta oyuncunun vefatı derin bir üzüntüye sebep oldu. sosyal medyada ve magazin basınında yer alan haber bir anda en çok okunanlar arasında er alırken oyuncunun vefatının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı da bir taziye mesajı yayınladı. Mesajda “tiyatro ve sinemamızın kıymetli bir ustasını daha yitirdiğimizi üzüntüyle öğrendik. Merhum Atilla Pekdemir’e Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Ünlü oyuncunun hayatını kaybetmesi dizi ve sinema sektöründe de derin bir üzüntüye sebep oldu. 78 yaşında hayata veda eden ünlü oyuncu Atilla Pekdemir’e bizde Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Atilla Pekdemir Kimdir?

78 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Atilla Pekdemir 10 Şubat 1943 yılında Giresun’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Pek çok tiyatro, sinema ve dizi filminde rol alan usta oyuncu son olarak Emanet adlı yapımda rol almıştır. Atilla Pekdemir bugüne kadar şu yapımlarda yer almıştır.

-          Emanet

-          Hercai

-          Çalgı Çengi İkimiz

-          Adam ve Çocuk

-          Düğün Dermek 2: Sünnet

-          Yeşil deniz

-          Nizama Adanmış Ruhlar

-          Ben Onu Çok Sevdim

-          Farklı Desenler

-          Hür Adam

-          Arka Sıradakiler

-          Kurtlar vadisi

01-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar