Arıza'nın yeni karakteri İhtiyar herkesi çok şaşırttı

Arıza'nın yeni karakteri İhtiyar herkesi çok şaşırttı
Arıza dizisi dün yeni bölümüyle en çok izlenen dizilerden biri oldu. Diziye yeni katılan İhtiyar ise gecenin bombasıydı. Arıza'nın yeni karakteri İhtiyar herkesi çok şaşırttı!

Show Tv'de yayınlanan Arıza en çok izlenen diziler arasında. O3 Medya projesi olan Arıza pazar akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Arıza'nın 31 Ocak'ta yayınlanan son bölümdeki final sahnesi ise çok konuşuldu. Arıza son bölümde 'İhtiyar' karekteri ortaya çıktı. Arıza tutkunları için sürpriz olan final sahnesinde İhtiyar karakterini canlandıran başarılı oyuncu Nursel Köse beyazlar içerisinde gri saçlarıyla tam bir şok yaşattı. Ali Rıza ve İhtiyar'ın karşılaşması sosyal medyada da en çok konuşulanlardan oldu.

Arıza dizisinde İhtiyar sahnesi çok konuşuldu

Sevilen dizi Arıza dün akşam yayınlanan bölümüyle en çok izlenen programlar arasında 4. Sıraya yerleşti. Arıza dizisi 20. Bölümde çok konuşulacak sahneler vardı. Ali Rıza ile İhtiyar'ın final sahnesinde karşı karşıya gelmesi ise oldukça heyecanlıydı. Uzun süredir merak edilen 'İhtiyar' karakterini canlandıran isim de seyirci karşısına çıktı. Usta oyuncu Nursel Köse Arıza'ya İhtiyar karakteriyle katıldı. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolde olduğu Arıza'da birbirinden başarılı oyucular yer alıyor.

Arıza 20. bölümde neler oldu?

Arıza 20. bölümde Tolga Sarıtaş'ın canlandırdığı Ali Rıza ile Nursel Köse'nin canlandırdığı İhtiyar karşılaştı. Ali Rıza önce İhtiyar'ın sağ kolu Safir ile tanıştı. Safir Ali Rıza'yı sevdikleriyle tehdit etti ve verdiği görevi yapmasını istedi. Daha önce Fuat'ı vuran Ali Rıza, ondan öğrendiği Bursalı iş adamının adını Safir'e vermek zorunda kaldı. Safir o iş adamını kaçırma görevini Ali Rıza'ya verdi. Ali Rıza'nın bu görev için sadece 48 saati vardı. Ali Rıza Fuat'an aldığı videodan duyduklarıyla hayatının şokunu yaşadı. Mehmet Emin'in bir infazcı olduğunu öğrenen Ali Rıza büyük bir şokla karşılaştı. Diğer yanda Burak ve Derya'nın evlilikleri için kurulan masada Melek'in sözleri yeni bir yangının ateşini fitilledi. Heyecan ve aksiyon dolu Arıza'ya katılan İhtiyar'ın hikayesi ise diziyi bambaşka bir yer  götürecek.

01-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar