4 Eylül Çarşamba reyting sonuçları: Afili Aşk mı Sen Anlat Karadeniz mi izlendi?

4 Eylül Çarşamba reyting sonuçları: Afili Aşk mı Sen Anlat Karadeniz mi izlendi?
4 Eylül Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Dün yeni sezona merhaba diyen Sen Anlat Karadeniz mi yoksa yaz sezonunun başarılı dizisi Afili Aşk mı izlendi? Dünün reytingleri!

4 Eylül Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam yeni sezona merhaba diyen atv'nin Sen Anlat Karadeniz dizisi ve yaz sezonunun en başarılı dizilerinden biri olan Afili Aşk yeni bölümleriyle ekrana geldi. Kanal D'den yeni sezon onayı alan Afili Aşk, Sen Anlat Karadeniz karşısında iddiasını sürdürmeyi başarabildi mi? Dün seyircinin tercihi hangi dizi oldu? İşte dünün reytingleri!

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZONA NASIL BAŞLADI?

Başarılı bir sezonu geride bırakan Sen Anlat Karadeniz dizisi 54. yeni bölümüyle yeni sezona merhaba dedi. Tahir Kaleli ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizinin yeni sezonun ilk bölümünde reytinglerdeki performansı izleyici tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

AFİLİ AŞK, SEN ANLAT KARADENİZ MÜCADELESİ NASIL SONUÇLANDI?

Yaz sezonunun en sevilen ve reytinglerdeki başarısıyla adından sık sık söz ettiren Afili Aşk dizisi yeni sezonun başlamasıyla birlikte geçtiğimiz sezonun en başarılı dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz ile mücadele etti. İki dizinin reytinglerdeki performansı seyirci tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alırken günün galibi de belli oldu.

Başrollerini Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un paylaştığı Afili Aşk dizisi dün tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. Afili Aşk total kategorisinde 7,5 ve ab kategorisinde aldığı 5,58 izlenme oranıyla günü birinci sırada tamamladı.

Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ab kategorisinde 2,73 izlenme oranıyla altıncı sırada yer alırken, total kategorisinde 5,32 izlenme oranıyla zirveyi yakından takip ederek ikinci sırada yer aldı.

Not: Reyting sonuçlarının tamamının yayınlanması yasaklandığından dolayı listenin sadece ilk 10'nu paylaşabiliyoruz!

05-09-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler