Yeni Sezonda Hangi Yeni Dizi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Yeni Sezonda Hangi Yeni Dizi Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Yeni yayın döneminin başlamasına sayılı günler kaldı. Birçok yeni dizinin başlayacağı sezonda hangi dizi hangi kanalda yayınlanacak bir bakalım dedik!

Yeni yayın dönemi başlarken televizyonlarda ve bağlı tüm sektörlerde heyecanlı son saymalarda başladı. Özellikle yeni başlayacak diziler hem yayıncı kanalları hem de yapım şirketlerini hem heyecanlandırıyor hem korkutuyor. Çünkü başlayan her dizi aynı zamanda reyting savaşlarının ortasında buluyor kendini. Bu da her an yayından kaldırılacak korkusunu iliklerine kadar yaşamalarına sebep oluyor. Bizde canlıtv olarak bu şartlar altında yayına başlayacak yeni dizilerin hangileri olduğunu ve hangi televizyon kanallarında yayınlanacağını araştırdık. İşte sonuçlar!

Televizyonlarda Yeni Başlayacak Diziler!

Yeni yayın dönemi girerken herkesin gözü kulağı yeni başlayacak dizilere kitlenmiş durumda. İşte yeni başlayacak diziler…

Benim Adım Melek

Elimi Bırakma dizisinin yapım şirketi Üs Yapım tarafından hazırlanan dizi TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Senaristliğini Berfu Ergenekon ve Nilüfer aydın’ın üstlendiği dizinin oyuncuları arasında Nehir Erdoğan, Kutsi, Uğur Yücel gibi dev isimler var. Gaziantep’te çekilecek dizi TRT 1’in ve sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

Mucize Doktor

The Good Doctor’un yerli uyarlaması olacak dizinin başlaması her ne kadar yılan hikayesine dönse de sonunda çekimleri başlamış durumda. Dizi Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. MF Yapım tarafından hazırlanan diziyi Yusuf Pirhasan yönetecek. Eylül ayında başlaması planlanan dizinin başrol oyuncusu olarak Taner Ölmez ile anlaşılmış durumda.

Aşk Ağlatır

Bir uyarlama dizi daha. Yine Mf yapım tarafından hazırlanıyor ve bu sefer yayıncı kanal Show Tv. Dizi Japon Love That Makes You Cry adlı diziden uyarlanıyor. Dizi kırsaldan büyük şehre göç eden ve farklı hikayeler yaşayan üç gencin hikayesini konu alıyor. Dizi Show Tv’nin iddialı yapımlarından biri olarak göze çarpıyor.

Kuzey Yıldızı

Show Tv’de ekrana gelecek yeni bir dizi daha. Eylül ayında ekrana gelmesi beklenen dizi eşinden ayrılan ve 3 kızıyla birlikte Karadeniz’e yerleşen bir adamın renkli hikayesiniekrana taşıyacak. Dizinin başrolünde İsmail Demirci yer alacak.

Çocuk Dizisi

Nazan Kesal’in başrolünü oynayacağı dizi 1441 Yapım tarafından Star Tv için hazırlanıyor. Drama türünde ele alınacak dizi Eylül ayında seyirciyle buluşacak. Dizinin yönetmenliğini Serkan Birinci üstlenmiş durumda.

Şampiyon Dizisi

Uzun süredir hazırlıkları süren ve seyircinin de heyecanla başladığı dizilerden biri Şampiyon. Başrolünde Tolgahan sayışman’ın yer alacağı diziTRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Şampiyon daha şimdiden TRT 1’in iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Bir boksörün çocuğu ile olan hikayesinin ele alınacağı dizi Eylül ayında ekranlara gelecek.

Sevgili Geçmiş

Süreç Film tarafından hazırlanan dizinin yönetmenliğini Aydın Bulut üstleniyor. Star ekranlarında yayınlanacak dizi İzmir’de çekiliyor. Başrollerinde usta oyuncular Emre Kınay ve Ece Uslu üstleniyor.

Ramo Dizisi

Sezonun en sürpriz dizilerinden biri olacak gibi görünen dizinin yapım şirketi BKM Yapım olacak ve dizi Show Tv’de ekranlara gelecek. Dizinin Çukur benzeri bir dizi olması bekleniyor. Dizi Adana’da çekilecek.

Sefirin Kızı

Sezonun en çok merak edilen dizilerinden biri Sefirin Kızı. O3 Medya ve NGM Medya tarafından birlikte hazırlanan dizi Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Dizide İbrahim Çelikkol ve engin Akyürek’in oynaması planlanıyor. Dizi 2019’un sonunda ekranlara gelecek.

Seksenler Dizisi

Bir Döneme damga vuran dizilerden Seksenler. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi yine TRT 1’de yayınlanacak ancak bu sefer hafta içi her gün ekranlara gelecek.

Kurşun Dizisi

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Cansu Dere’nin üstlendiği dizi Fox Tv’de ekranlara gelecek. Yapım Şirketi Most Yapım olan dizinin senaryosunu Kerem deren kaleme alacak.

04-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar