Çukur’un İdris’i Ercan Kesal diziden ayrıldı mı? Yeni sezonda olacak mı?

Çukur’un İdris’i Ercan Kesal diziden ayrıldı mı? Yeni sezonda olacak mı?
Her zaman izleyicisini ters köşeye yatıran Çukur fanatikleri soruyor, Çukur’un İdris’i Ercan Kesal Çukur’dan ayrıldı mı, yeni sezonda olacak mı?

3.sezonuna hazırlanan ve 67 bölüm yayınlanan Çukur dizisinin hayranları Çukur’da her an her şeyin olabileceğini çok iyi bilirler. Dizinin 2. sezon finali yayınlanırken birbirlerine kurşun sıkan Yamaç’ın ve İdris’in öldüğüne pek inanmamışlardı.  Çünkü bir dizinin finalinde ayrılık yoksa sonraki sezonda o karakterle yola devam edilir. Ancak adı üstünde Çukur dizisi bu. Her zaman izleyicisini ters köşeye yatıran Çukur fanatikleri soruyor, Çukur’un İdris’i Ercan Kesal Çukur’dan ayrıldı mı, yeni sezonda olacak mı? Şimdi detaylar

Çukur’un İdris’i Ercan Kesal diziden ayrıldı mı? Yeni sezonda olacak mı?

Hemen söyleyelim ki Çukur dizisinde başat aktörlerinden İdris daha doğrusu Ercan Kesal yeni sezonda dizide olmayacak. Ünlü oyuncu çok yorulduğunu ve sakin bir hayat süreceğini belirterek dizi kariyerini sonlandırdı. Buna göre Çukur dizisinde Yamaç için baba katili oldu diyebiliriz.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur'da 2. sezon finalinde Labirente giren İdris ve Yamaç kadınlarının kurtulması için ikisinden birisinin ölmesi gerektiğini öğrenmişti. Koçovalı kadınlarının yaşaması için ya İdris evlat katili olacak yada Yamaç baba katili olacaktı ve son sahnede bir el silah sesi duyulmuştu.

Ercan Kesal  Çukur’dan neden ayrıldı?

2 sezondur fenomenleşen Çukur dizisinde yeni sezon Yamaç’ın baba katili olduğu sahneyle başlayacak ve İdris, hayata ve diziye veda edecek. Çünkü böyle olmasını senaristler değil bizzat Ercan Kesal istedi.  Sevdiği kadını kaybetmenin yanında bir de baba katili olan Yamaç yeni sezona psikolojik sorunlar ile başlayacak.

 2 sezondur İdris Koçovalı karakterini başarıyla ve özveriyle devam ettiren usta oyuncu ve yazar Ercan Kesal çok yorulduğunu belirterek ıyunculuk kariyerini bitirdiğini açıkladı. 40 yıldır sanat camiasında kendine has üslubuyla yer alan 60 yaşındaki Ercan Kesal aynı zamanda iyi bir yazar. Canlitv mikrofonlarına konuşan Sayın Kesal çalışma şartlarının çok ağır olduğu setlerde ömrünü tüketmek istemediğini; yazmak, sadece yazmak ve film çekmek istediğini belirtti.  Samimi duygularını paylaşan Ercan Kesal, İstanbul’da yaşamanın çok zahmetli bir iş olduğunu vurgulayarak ömrünü uzatmak için İzmir’in şirin ilçesi Urla’ya yerleşeceğini de ekledi.

Ercan Kesal neden şikayetçi oldu?

Ayrılık kararıyla sanat camiasını üzen ve kanayan bir yaraya parmak basan Ercan Kesal, Cumhuriyet gazetesindeki söyleşisinde ayrılık kararını ve sebeplerini şöyle yazdı: “Sadece oyuncular açısından değil, tüm bileşenler için sürdürülebilir bir iş olmaktan çıkıyor giderek. Bizim için zor da senarist için kolay mı sanki. Her hafta 100 sayfa metin yazmak. Kamera arkasındaki tüm ekip için de her hafta bir uzun metraj film yetiştirmek! Hedef kitlenin her hafta saat 8.00 de başlayıp gece yarılarına kadar sizi seyretmek durumunda kalması. Kendi adıma yazacağım, okuyacağım ve filme çekeceğim o kadar çok işim var ki. Onlara zaman ayırmalıyım.”

Güle güle Ercan Kesal

Canlitv olarak Ercan Kesal’a oyunculuğa getirdiği özgün yaklaşıma teşekkür ederken bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

06-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar