4 Kasım Pazar 2018 reyting sonuçları

4 Kasım Pazar 2018 reyting sonuçları
4 Kasım Pazar 2018 reyting sonuçları belli oldu. TOTAL ve AB reyting listelerinde dün en çok hangi yapım izlendi? İşte sonuçlar;

4 Kasım Pazar 2018 reyting sonuçları elimizde ulaştı. Pazar günü yayınlanan hangi yapımları reyting listelerinde üst sıralarda yer aldı?

Dün TV8’de O Ses Türkiye, Atv’de Ağlama Anne, Fox TV’de Savaşçı, TRT 1’de Elimi Bırakma, Kanal D’de Bir Litre Gözyaşı, Star TV’de Eyvah Düşüyorum yapımları reyting mücadelesi verdi.

İŞTE TOTAL VE AB’DE REYTİNG SONUÇLARI

3 Kasım 2018 reyting sonuçları (TOTAL)

3 Kasım 2018 reyting sonuçları (AB)

SAVAŞÇI ZİRVEDE

Fox TV ekranlarının başarılı dizisi Savaşçı, 28 Ekim Pazartesi günü, yapım ekibi ve çalışanlar arasında çıkan anlaşmazlıklardan dolayı ekranlara gelmemişti. 1 hafta aradan sonra dün yeni bölümüyle ekranlarda olan dizi TOTAL’de 7,42 izlenme oranı ve 18,18 izlenme payı ile birinci sırada yer alırken, AB’de 4,76 izlenme oranı ve 17,66 izlenme payı ile dördüncü sırada yer aldı.

ELİMİ BIRAKMA’NIN GÖZÜ ZİRVEDE

TRT 1 ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan, daha sonra yeni sezonda da devam etmesine karar verilen Elimi Bırakma dizisi geçtiğimiz hafta iki reyting grubunda da birinci sırada yer almıştı. Bu hafta birkaç sıra gerileyen dizi istikrarlı reyting mücadelesini devam ettiriyor. Elimi Bırakma dün yayınlanan bölümüyle TOTAL’de beşinci, AB’de ikinci sırada yer aldı.

O SES TÜRKİYE AB’DE YÜKSELİŞTE

Geçtiğimiz hafta Pazar günü TOTAL’de üçüncü, AB’de ikinci sırada yer alan O Ses Türkiye bu hafta TOTAL’deki yerini korurken, AB’de zirveye yükseldi.

BİR LİTRE GÖZYAŞI’NIN HİÇ ŞANSI YOK!

Kanal D’de 5 hafta önce yayınlanmaya başlayan Bir Litre Gözyaşı dizisi reytinglerde istenilen başarıyı gösteremediği için final kararı verilmişti. Dizi dün yayınlanan bölümüyle TOTAL’de 13. sırada, AB’de 7. sırada yer aldı.

AĞLAMA ANNE DÜŞÜŞTE!

Bir Litre Gözyaşı dizisi ile eşzamanlı yayın hayatına başlayan Ağlama Anne dizisi reytinglerde bu hafta ciddi bir düşüş yaşadı. Geçtiğimiz hafta TOTAL’de 5. sırada yer alan dizi, bu hafta 10. sırada yer aldı.

05-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler