Ercan Kesal'dan şaşırtan Çukur itirafı; "İdris karakteri ölcekti"

Ercan Kesal'dan şaşırtan Çukur itirafı;
Çukur dizisinde İdris karakterine hayat veren Ercan Kesal, verdiği bir röportajda diziyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Çukur dizisinde 'İdris' karakterine hayat veren Ercan Kesal, Voa Türkçe'den Soner Kızılkaya'a verdiği röportajda ilginç itiraflarda bulundu.

Kesal hayat verdiği "İdris" karakterinin yeni sezonda ölmesi gerektiğini" ancak reytingler nedeniyle devam etme kararı alındığını itiraf etti.

"İDRİS KARAKTERİ ÖLECEKTİ"

Başarılı oyuncuya diziden sonra planlarının olup olmadığı soruldu. Kesal, senaryonun reytinglere göre şekillendiğini söyleyerek kendi oynadığı karakterin akıbetini de şu şekilde eleştirdi; "Dizinin Haziran'da final yapmasıyla aslında canlandırdığım İdris Koçovalı karakteri de ölecekti. Fakat bir süre sonra seyirci o karakterin ölmemesini istiyor. Senarist de bunun bir parçası haline geliyor. Çünkü reyting denen bir efendinin kölesi oluyorsunuz."

Çukur dizisiyle tanınması hakkında sorulan sorulara ise usta sanatçı "Benim açımdan Çukur'un ne tür bir faydası oldu? Ciddi bir laboratuvar yaşıyorum orada, kamera önünde ve olabildiğince, becerebildiğim kadarıyla da kamera arkasında. Çünkü her hafta bir uzun metraj film enerjisiyle dizi çekiyoruz. Bu çok kolay bir şey değil. Çok yıpratıcı, çok zorlayıcı ama bir tarafıyla da çok öğretici" şeklinde yanıt verdi.

ÇUKUR'DA NELER OLACAK?

Show TV'nin başarılı dizisi Çukur'da sular durulmuyor. Cumali, Vartolu ve Medet'i Afganların elinden kurtaran Yamaç'ın Çukur'u geri alma planı tam hızıyla devam edecek. Yıllar sonra Akşın ve Cumali'nin karşılaşması izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşatacak. Diğer yandan İdris Koçovalı'nın eski aşkı Meliha karakterini de gelecek haftalarda ortaya çıkacak.

Meliha karakterine usta oyuncu Şenay Gürler'in hayat vereceği öğrenildi.

Çukur'da bir çok gizemin çözülmesini sağlayacak Meliha karakteri gelecek bölümlerde diziye katılacak.

ŞENAY GÜRLER KİMDİR?

28 Haziran 1966 yılında dünyaya gelen Şenay Gürler, İzmir'de dünyaya geldi. Çocukluk hayali oyuncu olmak olan başarılı sanatçı eğitiminide bu doğrultuda gerçekleştirdi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü'nden mezun olan Gürler, "Gölgeler" isimli tez filminde kendisi de rol almıştır.

Eğitimine devam ederken diğer yandan da İzmir Sanat Tiyatrosu'nda oyunculuk yapan başarılı sanatçı o dönemlerde TRT'de seslendirmelerde yapmıştır.

2004 yılında Avrupa Yakası dizisinde hayat verdiği 'Fatoş' karakteriyle herkesin dikkatini çeken başarılı sanatçının parladığı proje bu oldu. 2006 yılında 'Korkuyorum Anne' filminde rol aldı ve en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne laik görüldü.

Rol Aldığı Diziler;

Şahsiyet, (Nükhet), 2018, İnternet dizisi
İçerde (Leyla Işık) (2016)
Kış Güneşi (Leyla Demircan) (2016)
Kaçak Gelinler (Seniha Sultan) (2014)
Görüş Günü Kadınları (2013)
Hayat Devam Ediyor (Cennet Zeybek) (2011-2013)
Kolej Günlüğü (Yasemin) (2011)
Küçük Sırlar (Şebnem) (2010-2011)
Yeni Baştan (Elif) (2009)
Çemberin Dışında (Kamuran) (2008)
Acemi Cadı (Selda) (2006)
Avrupa Yakası (Fatoş) (2004-2009)
Şansa Bak (Neşe) (2004)
Biz Size Aşık Olduk (Güzin) (2002)
Cinlerle Periler (Ümran) (2001)
Eyvah Kızım Büyüdü (Hanım) (2000)
İkinci Bahar (Murat’ın annesi) (1999)
Kara Melek (Nesrin) (1996)
Çılgın Bediş (Emel) (1996)
Sahte Dünyalar (Şenay) (1995)
Kaygısızlar (Cazibe) (1994)
Sunuculuk
Çeşitli Belgesel ve Programlar (TRT İzmir Televizyonu)
Çeşitli Kültür Sanat Programları (TRT İstanbul Televizyonu)
Sen Olsaydın (Show TV)

 

 

03-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler