4 kızı olan Acun Ilıcalı beşinci kez baba mı oluyor?

4 kızı olan Acun Ilıcalı beşinci kez baba mı oluyor?
Kendisinden tam 30 yaş küçük olan Ayça Çağla Altunkaya ile evlenen ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın 5. kez baba olacağı iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Birbiri ardına gerçekleştirdiği projeler kadar evlilikleriyle de gündem olan Acun Ilıcalı için bir iddia ortaya atıldı. 4 kız çocuğu babası olan Acun Ilıcalı yoksa beşinci kez baba mı oluyor? Genç eşi Ayça Çağla Altunkaya'nın spor salonundaki fotoğrafı iddiaları güçlendirdi. Şimdi detaylar

4 kızı olan Acun Ilıcalı beşinci kez baba mı oluyor? 

Şeyma Subaşı’dan olaylı bir şekilde ayrılan ve kendisinden tam 30 yaş küçük olan Ayça Çağla Altunkaya ile evlenen ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın 5. kez baba olacağı iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. genç eşi Ayla Çağla bir spor salonunda spor yaparken görüntülendi. Ayla Altunkaya'nın dikkat çeken şiş karnı hamilelik iddiasını güçlendirdi. 

Bir kez daha mı baba oluyor?

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı kendisinden yaşça küçük eşleri ile olan evlilikleriyle de gündem oluşturan biri. Son olarak kendisinden 20 yaş küçük Şeyma Subaşı ile boşandı ve 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya'yla beraber olmaya başladı. aman zaman gündem olan genç eşi Ayça Çağla Altunkaya, bir spor salonunda görüntülendi. Magazin Fısıltısı'nda yer alan fotoğrafta Altunkaya'nın karnındaki belirgin şişlik dikkatlerden kaçmazken akıllara hamilelik iddiasını getirdi. Mutlu birlikteliklerini bebekle taçlandırmak isteyen ikilinin bebek sahibi olacakları iddiası ise kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Yaptığı 4 evlilikten 4 kız çocuğu bulunan ve 5. kez baba olması beklenen Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile evliliğinden 1 kızı, Zeynep Yılmaz ile evliliğinden 2 kızı, Şeyma Subaşı ile evliliğinden de 1 kızı var. 

Üretkenliğim Çağla’nın verdiği huzur sayesindedir

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajda genç eşi Çağla Ayla için olumlu ifadeler kullanmıştı. kendisinden 30 yaş küçük olmasına rağmen genç Çağla ile birlikte olmaktan memnun kalan Acun Ilıcalı duygularını şöyle ifade etmişti: "Çağla ile iki yılı devirdik, ilişkimiz çok güzel. Üretken bir dönem geçirmemde Çağla ile yakaladığım huzurun payı büyük" 

 

12-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar