Eser Yenenler'den kötü haber!

Eser Yenenler'den kötü haber!
Eser Yenenler'den kötü haber! Eser Yenenler'in son durumu. Eser Yenenler'e ne oldu. Eser Yenenler'in eşi kimdir? Eser Yenenler'in kaç çocuğu var?

Eser Yenenler'den kötü haber! Eser Yenenler'in son durumu. Eser Yenenler'e ne oldu. Eser Yenenler'in eşi kimdir? Eser Yenenler'in kaç çocuğu var? Eser Yenenler sosyal medya hesabı. Berfu Yenenler sosyal medya hesabı.

Ünlü komedyen Eser Yenenler'den kötü haber geldi. Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ile ilgili kötü haberi verdi. Sosyal medya hesabından ünlü komedyenin son durumunu açıklayan Berfu Yenenler, açıklama yapma gereği duydu. İşte Eser Yenenler'in son durumu.

Uzun süredir Çeşme'de tatil yapmaya devam eden Yenenler çifti, sosyal medyadan uzak kalmıştı. Tatillerine devam eden çift eylül ayına kadar Çeşme'de kalmayı planlıyordu. Bayadır paylaşım yapmayan çiftten kötü haber geldi. Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak eşi Eser Yenenler'in son durumunu açıkladı. İşte Berfu Yenenler'in açıklaması;

'Bir süredir buralarda yoktum biliyorsunuz bu açıklamayı size borçluyum. Eser'de ortaya çıkan bir sağlık sorunu sebebiyle bir miktar sıkıntılı günler geçirdik. Çeşme'den döndük şu an İstanbul'dayız.

Bazı tetkikler ve tedaviler sonrası evimize dönebildik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor. Eski hayatımıza yavaş yavaş dönüyoruz. Merak edip, soran herkese çok teşekkür ederiz, hadi bol bol mutluluk paylaşmaya devam edelim hep birlikte.'

Sosyal medyada paylaştığı sözlerde eşi Eser Yenenler'in rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'a dönmek zorunda kaldıkarını belirten Berfu Yenenler, ünlü ismin sağlık sorununu açıklamadı.

Berfu Yenenler'in paylaşımını gören takipçileri, ünlü komedyene acil şifalar diledi.

Eser Yenenler kimdir?

14 Şubat 1984 yılında dünyaya gelen Eser Yenenler, Bursa doğumludur. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimine başlayan ünlü komedyen, 2006 yılında Yılmaz Erdoğan'ın öncülüğünde yürütülen BKM Mutfak ekibine dahil oldu. İlk olarak 2004 yılında Aliye dizisinde Özgür karakterine hayat vererek oyunculuğa adım atan Eser Yenenler, Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli programda oyunculuk ve sunuculuk yaparak ün kazandı. Daha sonra 3+1 programında İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile birlikte sunuculuk yaptı. Ardından Acun Medya'ya dahil olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye programında jüri üyesi oldu. Günümüzde ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 programında sunuculuk yapmaktadır.

12-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar