5 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları

5 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları
5 Eylül Pazartesi reyting sonuçları açıklandı. TOTAL, AB ve ABC1 reyting gruplarında dün akşam ilk 10 sıralamaları ne şekilde?

5 Eylül Pazartesi gününe ait reyting sonuçları TİAK tarafından açıklandı. Büyük izleyici kitlesi bulunan yapımların reyting sonuçları fazlasıyla merak ediliyor. Online yayınların, televizyon yayınlarının izlenmesinin kafa kafaya gelmesiyle reyting sistemi eskisi kadar bir anlam ifade etmiyor ancak kanallar yapımlarıyla ilgili alacağı kararlarda ilk bakacağı kalem reyting oranları oluyor. Kanal D, TV8, TRT1, Star TV, Show TV kanalları en çok izlenen kanal olabilmek için mücadele ediyor. Peki dün akşam reytinglerde günün galibi hangi kanal ve yapım oldu? İşte TOTAL, AB ve ABC1 reyting gruplarında ilk 10 sıralaması sizlerle.

5 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın en iyi şefi aradığı Masterchef Türkiye her zaman olduğu gibi TV8'deydi. Ali Sunal'ın sunucusu, Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Attila gibi isimlerin başrolde yer aldığı komedi programı Güldür Güldür Show'un tekrar bölümü Show TV izleyicisiyle buluştu. Seray Kaya, Berk Oktay, Tuğçe Açıkgöz, Esra Dermancıoğlu ve Şeyma Korkmaz'ı başrollerde izlediğimiz ATV'nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı ilk bölümüyle ekrana geldi. Yabancı sinema filmi Dipten Gelen, Star TV ekranlarındaydı. Bir başka yabancı sinema filmi Maymunlar Cehennemi: Başlangıç da Kanal D'den ekrana geldi. FOX TV ise yerli sinema filmi Recep İvedik 5'İ izleyicisinin karşısına çıkardı. Gülsün Ali, Berk Atan, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu'nu kadrosunda bulunduran Gönül Dağı dizisi TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Dün akşam ekrana gelen tüm bu yapımlar arasından günün galibi olan yapım hangisi oldu?

TOTAL REYTİNG İLK 10 SIRA

  1. MASTERCHEF TURKIYE TV8
  2. BIR KUCUK GUN ISIGI ATV
  3. SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
  4. MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
  5. SHOW ANA HABER SHOW TV
  6. RECEP IVEDIK 5 (T.S) FOX
  7. ESRA EROL'DA ATV
  8. GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
  9. MAYMUNLAR CEHENNEMI BASLANGIC (Y.S) KANAL D
  10. GONUL DAGI (TKR) TRT 1

AB REYTİNG İLK 10 SIRA

  1. MASTERCHEF TURKIYE TV8
  2. SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
  3. MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
  4. BIR KUCUK GUN ISIGI ATV
  5. MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
  6. GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
  7. 7 MAYMUNLAR CEHENNEMI BASLANGIC (Y.S) KANAL D
  8. MAYMUNLAR CEHENNEMI BASLANGIC (Y.S) (TKR) KANAL D
  9. RECEP IVEDIK 5 (T.S) FOX
  10. ESRA EROL'DA ATV

ABC1 REYTİNG İLK 10 SIRA

  1. MASTERCHEF TURKIYE TV8
  2. SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
  3. BIR KUCUK GUN ISIGI ATV
  4. MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
  5. MAYMUNLAR CEHENNEMI BASLANGIC (Y.S) KANAL D
  6. GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV
  7. MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
  8. ESRA EROL'DA ATV
  9. RECEP IVEDIK 5 (T.S) FOX
  10. KANAL D ANA HABER KANAL D

REYTİNG NEDİR?

Reyting; İngilizce rating sözcüğünden türeyen, dilimizde “derece, derecelendirmek ve ölçümleme” anlamlarına gelen kelimedir. Televizyon kanallarının ve bu kanallarda yayınlanan programların ne kadar izlendiğini gösteren sistemdir.

blue tour cappadocia 06-09-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar