Tuzak Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı

Tuzak Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni sezonun iddialı ve oyuncu kadrosu güçlü dizisi Tuzak yeni oyuncularla güçleniyor.

Tv 8 ekranlarında bu sezon ekrana gelecek ve kadrosunda yer alan oyuncularla dikkatleri çeken ve şimdiden merak edilen dizi Tuzak kadrosunu yeni ve bilindik isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bir intikam ve aşk hikayesini anlatacak olan dizinin çekimleri başladı. Fabrika Yapım ve acun Medya ortaklığında hazırlanan dizi yaz sezonunda hazırlıklara başlamıştı. Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Akın Akınözü ve Bensu Soral gibi üst düzey oyuncuları barındıran dizinin yeni sezonda iddialı dizilerden biri olması bekleniyor. Şu ana kadar az ama öz projeleri ekrana getiren ve bunlarda da istediği reytinge ulaşan Tv 8’in Tuzak dizisinden nasıl bir sonuç alacağı ise merakla bekleniyor. Öbür taraftan dizinin birbirinden ünlü kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Tuzak Dizisine İki Yeni İsim Katıldı

Fabrika Yapım ve Acun Medya birlikteliğiyle hazırlıkları süren Tuzak dizisi hafta başında sete çıkarak çekimlere başladı. Yeni yayın dönemimde kanalın en iddialı yapımlarından olması beklenen Tuzak dizisinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek otururken dizinin senaryosunu Eylem Canpolat kaleme alıyor. Başrolünde Talat Bulut, Akın Akınözü ve Bensu Soral’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak İbrahim Şahin ve Gamze Süner Atay dahil oldu. Ünlü oyuncu İbrahim Şahin’in Tuzak dizisinde başrol oynayan ve Avukat Umut karakterine hayat veren Akın Akınözü’nün babasını, Gamze süner Atay’ın ise halasını canlandıracağı öğrenildi. Bir intikam hikayesini anlatacak dizi de ayrıca usta oyuncu Talat Bulut’un bir iş adamına hayat vereceği öğrenildi.

Tuzak Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Fabrika Yapım tarafından Tv 8 için hazırlanan ve yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden biri olan Tuzak birbirinden ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Yeni sezonun iddialı dizisinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral, İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu, Yağız can Konyalı, Onur Duymaz, Emir Benderlioğlu, Naz Göktan, Eylül Su Sapan, İbrahim Şahin ve Gamze Süner Atay gibi oyuncular yer alıyor. Çekimleri başlayan dizinin eylül ayının sonlarına doğru Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

06-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar