5 Nisan Salı 2022 Reyting Sonuçları

5 Nisan Salı 2022 Reyting Sonuçları
5 Nisan Salı reyting sonuçları TİAK'ın açıkladığı verilere göre belli oldu. Dünün reytinglerinde en çok izlenen yapım hangisi oldu?

Dün akşam televizyon dünyasının en çok izlenen ve ilgi ile takip edilen dizileri ekranlara geldi. 5 Nisan Salı reytinglerinde birbirinden iddialı yapımlar birbiriyle mücadele etti.  Show TV’de Baba, ATV’de Destan, Fox TV’de Evlilik Hakkında Her Şey, TRT1’de Masumlar Apartmanı ve Kanal D’de Üç Kız Kardeş, Tv8'de ise Survivor All Star yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan yapımlar oldu. Peki 5 Nisan Salı reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen yapım hangisi oldu?

TOTAL İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

Total izleyici grubunda dün en çok izlenen yapım TV8'de yayınlanan 'Survivor All Star' yarışması oldu. Listenin ikinci sırasında Kanal D'nin son bomba dizisi 'Üç Kız Kardeş' yer aldı. Atv'de yayınlanan 'Destan' günü üçüncü sırada tamamlarken, Show TV'nin iddialı dizisi 'Baba' günü yedinci sırada tamamlayan yapım oldu. TRT 1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' listenin onuncu sırasında tamamlarken, Fox'ta yayınlanan 'Evlilik Hakkında Her Şey' ilk 10'da yer alamadı.

1 SURVIVOR ALL STAR TV8
2 UC KIZ KARDES KANAL D
3 DESTAN ATV
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 UC KIZ KARDES (OZET) KANAL D
6 ESRA EROL'DA ATV
7 BABA SHOW TV
8 DESTAN (OZET) ATV
9 PROF.DR.NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV
10 MASUMLAR APARTMANI TRT 1

AB İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

AB izleyici grubunda birinci sırada yer alan program TV8 ekranlarında heyecan yaratan yarışma programı 'Survivor All Star' oldu. Üç Kız Kardeş, Total'de olduğu gibi AB reyting sıralamasında da ikinci sıraya yerleşti. Selçuk Tepeli'nin sunumuyla ekrana gelen 'Fox Ana Haber' ise üçüncü sırada yer aldı. Show TV'de yayınlanan 'Baba' dördüncü sırada yer alırken, 'Masumlar Apartmanı' beşinci oldu. 'Evlilik Hakkında Her Şey' ise günü onuncu sırada tamamlayan yapım oldu.

1 SURVIVOR ALL STAR TV8
2 UC KIZ KARDES KANAL D
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 BABA SHOW TV
5 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
6 UC KIZ KARDES (OZET) KANAL D
7 ESRA EROL'DA ATV
8 DESTAN ATV
9 BABA (OZET) SHOW TV
10 EVLILIK HAKKINDA HER SEY FOX

ABC1 İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

ABC1'de ise listenin birinci sırasında yer alan yapım 'Survivor All Star' oldu. 'Üç Kız Kardeş' ikinci, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' üçüncü, 'Destan' dördüncü, 'Baba' beşinci, 'Masumla Apartmanı' ise altıncı sırada yer alan yapımlar oldu.

1 SURVIVOR ALL STAR TV8
2 UC KIZ KARDES KANAL D
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 DESTAN ATV
5 BABA SHOW TV
6 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
7 UC KIZ KARDES (OZET) KANAL D
8 ESRA EROL'DA ATV
9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
10 DESTAN (OZET) ATV
05-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar