6 Aralık Salı Reyting Sonuçları

6 Aralık Salı Reyting Sonuçları
6 Aralık Salı gününün reyting sonuçları açıklandı. Birbirinden iddialı dizilerin kıyasıya rekabet içinde olduğu Salı gününde merakla beklenen reytingler açıklandı.

6 Aralık Salı günü merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Haftanın dizi yönünden en fazla rekabetin yaşandığı ve hemen her kanalda iddialı bir dizinin ekrana geldiği günde ilk on grubuna giren yapımlar belli oldu. Star Tv’nin Gecenin Ucunda, Show Tv’nin Baba, Kanal D’nin Üç Kız Kardeş, Atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam ve Fox Tv’nin Bir Peri Masalı dizilerinin ekrana geldiği günde ayrıca Fifa Dünya Kupası Karşılaşmaları ve kuşak programları da bu rekabette yer aldı ve kıyasıya bir mücadele yaşandı. En büyük hayal kırıklığını Star Tv’nin Gecenin Ucunda dizisi yaşatırken yeni başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam ise üç grupta da yer alarak yerini sağlamlaştırdı. Dünya kupası karşılaşmalarının da ilk on grubu içine iki karşılaşmayla girdiği 6 Aralık Salı gününde sonuçlar şu şekilde sıralandı.

6 Aralık Salı Reyting Sıralaması Total Grup

6 Aralık Salı günü Total Grupta tüm televizyonları kanalları arasında ilk on içine girmeyi başaran yapımların sıralaması belli oldu. Atv ekranlarında yeni başlayan ve aldığı reytinglerle kanalını ve yapım şirketini mutlu eden yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam gününün Total grupta lideri olmayı başardı. İşte Total Grupta Salı gününün ilk on sıralaması. 

1-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

2-      ESRA EROL’DA ATV

3-      FAS – İSPANYA DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

4-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

5-      PORTEKİZ – İSVİÇRE DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

6-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

7-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

8-      ATV ANA HABER ATV

9-      ÜÇ KIZ KARDEŞ (ÖZET) KANAL D

10-   BABA SHOW TV

6 Aralık Salı Reyting Sıralaması AB Grubu

6 Aralık Salı günü AB Grubunda lider koltuğunda ise dünya kupası futbol karşılaşmaları yer aldı. Listenin ilk iki sırasında Fifa Dünya Kupası Futbol karşılaşması yer alırken bu iki karşılaşmayı Kanal D’nin ikinci sezonunda olan dizi Üç Kız Kardeş almayı başardı. 6 Aralık Salı gününde AB Grubunun ilk on listesinde yer alan yapımlar şu şekilde sıralandı.

1-      PORTEKİZ – İSVİÇRE DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

2-      FAS – İSPANYA DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

3-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

4-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

5-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

6-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

7-      ESRA EROL’DA ATV

8-      FİFA 2022 DÜNYA KUPASI ÖZETLERİ (TKR) TRT 1

9-      BABA SHOW TV

10-   MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

6 Aralık Salı Reyting Sıralaması ABC Grup

20+ ABC 1 grubunda sonuçlar nasıl şekillendi? Televizyon kanalları arasındaki büyük yarışın her gün hiç durmaksızın tekrarlandığı reyting arenasında ilk iki sırada yine futbol karşılaşmaları yer aldı. AB Grubunun aksine bu sefer üçüncü sırada Atv’nin yeni başlayan dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam üçüncü sırada yer alırken her üç grupta da da Star Tv’nin iddialı dizisi Gecenin Ucunda yer almadı. 6 Aralık Salı gününde 20+ ABC 1 grubunun ilk on sıralama şu şekilde oluştu.

1-      FAS – İSPANYA DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

2-      PORTEKİZ – İSVİÇRE DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

3-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

4-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

5-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

6-      ESRA EROL’DA ATV

7-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

8-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

9-      BABA SHOW TV

10-   ÜÇ KIZ KARDEŞ (ÖZET) KANAL D

07-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar