Star Tv’nin Yeni Dizi Ömer’de Hangi Oyuncu Kimi Canlandıracak?

Star Tv’nin Yeni Dizi Ömer’de Hangi Oyuncu Kimi Canlandıracak?
Netflix Dizisi Shitsel’den uyarlanan ve Star Tv ekranlarında gelecek olan Ömer Dizisinde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor? İşte cevabı!

OGM Pictures tarafından hazırlıkları ve cast çalışmaları sürdürülen ve yakında sete çıkması beklenen Ömer dizisi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Star Tv ekranlarında yayınlanacak ve bir Netflix dizisi olan Shitsel’den uyarlanan yapım için cast çalışmalarına ağırlık veren yapım şirketi oyuncu kadrosunu büyük ölçüde tamamlamış durumunda. Kadrosunda birbirinden ünlü isimleri buluşturan dizinin oyuncularının canlandıracakları karakterler de belli oldu. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Gülizar Irmak’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin 2023 ocak ayında seyirciyle buluşması bekleniyor. Son olarak kadrosuna usta isimlerden zerrin Sümer’in ve çocuk oyunculardan Metehan Parıltı’nın dahil olduğu dizide bir müezzinin kendisinden yaşça büyük bir kadına aşık olması anlatılacak.

Ömer Dizisinde Yer Alan Oyuncular ve Karakterleri

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve şimdiden merak konusu olan yeni uyarlama dizi Ömer ile ilgili hazırlıklarda sona yaklaşıldı. Bir uyarlama dizi olarak ekrana gelecek olan Ömer’in ana kadrosuyla ilgili cast çalışmalarına yoğunlaşan yapım şirketi OGM Pictures dizi için büyük ölçüde hazır ve sete çıkmak için gün saymaya başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yeni başlayacak diziler arasında en çok merak uyandıranlardan olan Ömer’de yer alan oyuncuların canlandıracakları karakter adları da belli oldu. Buna göre dizide rol alan

·         Selahattin Paşalı (Müezzin Ömer)

·         Gökçe Bahadır (Gamze)

·         Barış Falay (Ömer’in Babası Reşat)

·         Merve Dizdar (Ömer’in Kız Kardeşi)

·         Gülçin Kültür (Nuran)

·         Muharrem Türkseven (Sadık)

·         Zerrin Sümer (Ömer’in Babaannesi Nezahat)

·         Metehan Parıltı (Gamze’nin Oğlu Tuna)

·         Gamze Karaduman (Şükran) karakterleriyle seyirci karşısına çıkacak.

Ömer Dizisi Konusu

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Netflix Dizisi Shitsel’den uyarlanan Ömer dizisinde bir müezzin olan Ömer’in kendisinden yaşça büyük ve çocuğu olan Gamze’ye aşık olması ve akabinde yaşanan gelişmeler konu alınıyor. Diziye son olarak katılan Zerrin Sümer’in dizide Ömer’in babaannesi karakterine hayat vereceği öğrenildi. Bu arada son olarak Oğlum dizisinde rol alan çocuk oyunculardan Metehan Parıltı da dizide Gamze’nin oğlu Tuna’ya hayat verecek. Dizinin çekimlerine yakında başlanması ve Ocak 2023 yılında da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

07-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar