7 Ocak Cuma diziler neden yok? Yeni bölümler ne zaman yayınlayacak?

7 Ocak Cuma diziler neden yok? Yeni bölümler ne zaman yayınlayacak?
Yılbaşı nedeni ile  bir haftadır dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor.İzleyici 7 Ocak Cuma akşamı dizileri yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor

Her hafta cuma günü ekranlarda yerini alan diziler 7 Ocak Cuma akşamı yayında olmayacak. İzleyici 7 Ocak Cuma akşamı hangi dizilerin yayınlanmayacağını ve yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Yılbaşı nedeni ile  bir haftadır dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor. Birçok kanal kendi yayın politikaları kapsamında yeni bölümlerini bir iki hafta yayınlamayacak? Dizi severler bu akşam yayınlanması gereken dizilerin yeni bölümlerinin ekranlarda ne zaman yayınlanacağını araştırmaya devam ediyor. Şimdi detaylar

7 Ocak Cuma diziler neden yok? Yeni bölümler ne zaman yayınlayacak?

31 Aralık Cuma - 7 Ocak Cuma tarihleri arası Yılbaşı tatilinden dolayı dizilere ara verildi. Çünkü yeni yılın ilk haftası reklam şirketleriyle ve yapım firmaları arasında yeni yıl planlaması yapılır. Bu nedenle eğer bir dizinin stok bölümü yoksa yılbaşı haftası diziler yayınlanmaz. 2022 yılının ilk haftasında hiçbir dizi yayınlanmadı. 10 Ocak Pazartesinden itibaren dizilerin yeni bölümleri yayınlanacak. Ancak bu kez de tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs hastalığı da tam anlamıyla setleri vurdu. Çoğu dizinn yeni bölümleri 10 Ocak- 17 Ocak Cuma günlerine denk gelen hafta da koronavirüs engeli nedeniyle ekranda olmayacak. 

Cuma dizileri yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Yeni yılda da televizyon kanallarında eğlenceli yarışma programları, heyecanla takip edilen diziler ve gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sabah kuşağında yine keyifle izlenen programlar ekrana gelirken akşam kuşağında ise ilgiyle takip edilen dizilerin yerine keyifli filmler veya eski bölümler izleyicilerle buluşuyor. 

Show Tv Aziz yeni bölüm ne zaman?

Murat Yıldırım, Simay Barlas, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış'ın yer aldığı Aziz dizisi, yılbaşı tatili nedeniyle bu akşam yok. Aziz dizisinin buhün yayınlanması gerken 9. Bölümü 14 Ocak Cuma günü yayınlanacak. Aziz dizisi yerine bu akşam Show Tv'De Mekanik 2: Suikast adlı film ekrana gelecek.

Kanal D Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Son bölümünde Rıza Baba karakterinin vurulduğu Arka Sokaklar izleyicisini heyecanlandırmıştı. 7 Ocak Kanal D Tv yayın akışında yer almayan Arka Sokaklar 610. yeni bölümü 14 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek.

Fox Tv Aşk MAntık intikam yeni bölüm ne zaman?

No:9 Productions’un yapımını üstlendiği , İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in başrolleri paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin 28. Bölümü bu akşam yayınlanmıyor. Fox Tv'nin dram dizisi Aşk MAntık intikam 28. yeni bölümü 14 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek.

Star Tv Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman?

Oyuncu kadrosunda Öykü Karayel, Meriç Aral, Akın Akınözü, Sarp Apak ve Esra Dermancıoğlu'nun yer aldığı Kaderimin Oyunu 5. yeni bölümü bu hafta yayın akışında yer almadı. Kaderimin Oyunu 5. yeni bölümü 14 Ocak 2021 tarihinde ekranlarda yer alacak.

Tv8 Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman?

Ünlü psikologgülseren Bdayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan TV8 psikolojik dizisi Kırmızı Oda'nın 58. yeni bölümü bu akşam yayında olmayacak. Yapım şirketinden bir açıklama gelmedi. Koronavirüs nedeniyle dizinin 21 Ocak Cuma akşamı ekranda yer alması bekleniyor.

TRT1 Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölüm ne zaman?

Cuma akşamlarının tartışmasız reyting şampiyonu TRT1 dizisi Kıbrıs Zafere Doğru, 7 Ocak Cuma yayın akışında yer almadı. Kıbrıs Türklerinin haklı mücadelesini anlatan yakın dönem dizisi Kıbrıs Zafere Doğru 21. yeni bölümünün 14 Ocak günü ekrana gelmesi bekleniyor.

Atv Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ne zaman?

Yılbaşında yeni bölümüyle ekrana gelen ve ünlü oyuncu Kenan imirzalioğlu'nun sunduğu yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster 7 Ocak Cuma yeni bölümüyle ekrandaki yerini alacak.

07-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar