Elçin Sangu Disney Plus ile Anlaşmamı Sağlıyor?

Elçin Sangu Disney Plus ile Anlaşmamı Sağlıyor?
Yetenekli oyuncu son iki projesinde yaşadığı talihsiz deneyimden sonra Elçin Sangu gelen teklife ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Uzun süredir ekranlarda istediği projeyi bulamayan ünlü oyuncu Elçin Sangu yeni bir anlaşmamı yapıyor? Son dönemlerde Türkiye piyasasına girmek için üst üste yeni adımlar atan Disney Plus, yeni anlaşmalar yapma aşamasında. Yetenekli oyuncuları projelerine dâhil eden Disney Plus 'in görüştüğü diğer isminde Elçin Sangu olabileceği düşünülüyor.

Fox TV ekranlarında geçen sezon yer alan Yalancılar ve Mumları dizisinde rol almıştı. Rol aldığı son iki projenin de  kısa sürede ekrana veda etmesi oyuncuya büyük bir şok yaşamıştı. Güzel oyuncu Elçin Sangu, iki projenin de erken final yapmasına da sert tepki göstermişti. Dizilerinin final yapmasından sonra tiyatroya yönelen ve ilgi gösteren Elçin Sangu yeni bir oyunu için de provalara devam ediyor. Manken ve oyuncu kimliği ile isminden bahsettirmeyi  başaran Elçin Sangu hakkında ortaya atılan bir iddia ile gündemde.

Ünlü oyuncu Engin Akyürek’in Kaçış dizisi için anlaşma yaptığı  Disney Plus ile oyunculuğu ile dillere destan olan Aras Bulut İynemli de Atatürk’ü anlatan dizi için imza atmıştı. Disney Plus ile yapılan proje anlaşmalara İtalya’nın gözdesi olmayı başaran  Can Yaman'da  katıldı. Başarılı dizileri ile bilinen Ay Yapım’ın hazırlamış olduğu  ve Disney Plus’ta yayınlanacak bir dizide  Can Yaman yer almak için anlaştığı yolunda iddialar gündeme düşmüştü. Elçin Sangu'nun da Disney Plus ile anlaşma yapacağı yönünde çıkan haberler doğrumu?

Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli ve Can Yaman'dan sonra şimdide Elçin Sangu’nun da Disney Plus ile görüşmeler yaptığı ve yeni bir dizi için anlaşma yapabileceği yönünde çıkan haberler herkesi meraklandırdı. Son projeleri beklediği gibi gitmeyen başarılı oyuncu tiyatro dışında başka bir proje ile ilgilenmediğini açıklamıştı. Ünlü oyuncu Disney Plus'tan gelen teklife ne cevap verecek?

36 Yaşındaki Manken ve Oyuncu olarak kariyerine devam eden İzmirli güzeli İyi Günde Kötü günde, Yalancılar ve Mumları dizisinin erken final kararına büyük tepki göstermişti. Şimdi ise gözler Elçin Sangu'ya çevrildi. Gelecek olan teklife ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.  Elçin Sangu Disney Plus'ta yer alacak mı?

07-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar