Maske Kimsin Sen’de Maske Altındaki İsimler İfşalandı!

Maske Kimsin Sen’de Maske Altındaki İsimler İfşalandı!
Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve herklesin dikkatini çeken Maske Kimsin Sen'de maske altındaki ünlü isimlerin kim oldukları ifşaa edildi.

Şu sıralar Fox Tv’de farklı formatıyla bir yarışma programı dikkatleri çekiyor. Maske Misin Sen? Maske Kimsin Sen kimi zaman şikayet konusu olsa da programı seyirci tarafından da oldukça beğenildi ve takip edilmeye başlandı. Reytinglerde iyi sonuçlar alan yarışma programında değişik figür ve maske altına gizlenen ünlü isimler birbiriyle yarılıyor ve elenmemek için çaba harcıyorlar. Maskelerin altında kimin olduğu bilinmezken elenen yarışmacı maskesini çıkarıyor ve kim olduğu ortaya çıkıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı bu maske altındaki yarışmacıların kimlikleriyle ilgili şoke edici bir gelişme yaşandı. Maske Kimsin Sen yarışmasında maske altındaki ünlü isimlerin kimliklerinin ifşa olduğu iddia edildi. Birbirinden ünlü isimlerden oluşan bu liste bir anda magazin basını ve sosyal medyada gündem oldu. Peki bu maske altında oldukları iddia edilen ünlüler ve hangi maskenin altındalar? İşte haberin detayları!

Maske Kimsin Sen?

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve gündem olan ve her kesimin dikkatini çeken Make Kimsin sen adlı yarışma programında maske altında bulunan ünlülerin isimlerinin ifşalandığı iddiaları bir anda gündem oldu. Programda birbirinden ilginç ve değişik figürlerle maskeler oluşturulmuş durumda. Bu maskeler zaman zaman mitolojiye de vurgu yapıyor. Bu maskeler arasında, Ağaç, Geyik, Ayna, Ejderha, Tavuskuşu, Ördek, Kuzgun, Unicorn, Aslan ve İskelet bulunuyor. Peki bu maskelerin altında hangi isimler bulunuyor?

Maske Kimsin sen İfşa Oldu!

Fox Tv’de yayınlanmaya başlayan ve farklı formatıyla dikkatleri çeken Maske Kimsin Sen’de maske altındaki ünlüler ifşa oldu. İşte maskelerin altındaki ünlü isimler.

Maske Kimsin Sen Ağaç Kimdir?

Maske Kimsin Sen’in maskelerinden olan Ağaç maskesinin altında ünlü oyuncu Suzan Kardeş’in olduğu iddia edildi. Ünlü isim şu ana kadar Ağaç maskesinin altında oldukça iyi bir performans ortaya koymuş durumda.

Maske Kimsin Sen Geyik Kimdir?

Geyik maskesinin altında olan ünlü ismin güzel ve başarılı oyuncu Burcu Özberk olduğu iddia edildi. Ünlü oyuncu son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde başrol oynadı.

Maske Kimsin Sen Ayna Kimdir?

Ayna maskesinin altında olduğu iddia edilen ünlü ismin Biran Damla Yılmaz ya da şu sıralar Yargı dizisinde Avukat Ceylin karakteriyle seyirci karşısına çıkan Pınar Deniz olduğu belirtiliyor.

Maske Kimsin Sen Ejderha Kimdir?

Maske Kimsin Sen yarışmasında gizemli figürlerden olan Ejderha maskesinin altında ünlü oyuncu Cemal Hünal’ın bulunduğu belirtiliyor.

Maske Kimsin Sen Tavuskuşu Kimdir?

İddialı bir yarışmacı olan ve tavuskuşu maskesini kullanan ünlü ismin Emre Altuğ olduğu iddia ediliyor.

Maske Kimsin Sen Ördek Kimdir?

Yarışmada Ördek maskesinin altında güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun olduğu belirtiliyor.

Maske Kimsin Sen Kuzgun Kimdir?

Fox Tv’nin farklı yarışma programında Kuzgun maskesinin altında ünlü ve genç oyunculardan Kubilay Aka bulunuyor.

Maske Kimsin Sen Unicorn Kimdir?

Değişik bir maske olan Unicorn’un altında ise başarılı ve ünlü oyuncu Doğa Rutkay’ın olduğu belirtiliyor.

Maske Kimsin Sen Aslan Kimdir?

Aslan maskesinin altında ise bir zamanların ünlü mankeni ve sunucu Çağla Şıkel bulunuyor.

Maske Kimsin Sen İskelet Kimdir?

Son olarak İskelet maskesinin altında ise yine ünlü isimlerden biri olan Keremcem’in olduğu iddia ediliyor.

07-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar