8 Aralık 2020 Salı Reyting Sonuçları

8 Aralık 2020 Salı Reyting Sonuçları
Baraj, EDHO, Hekimoğlu, Masumlar Apartmanı ve MasterChef Türkiye'nin yayınlandığı 8 Aralık 2020 Salı reyting sonuçları belli oldu.

8 Aralık Salı günü yayınlanan dizi ve programlara ait reyting sonuçları belli oldu.

Birbirinden iddialı dizi ve programların kıyasıya mücadele ettiği 8 Aralık Salı akşamı reytinglerin kazananı belli oldu. Televizyonda yayınlanan tüm programların sürekliliği için büyük önem taşıyan reytingler izleyici tarafından merak ediliyor ve hergün araştırılıyor. 8 Aralık 2020 Salı reyting sonuçları açıklandı.

8 aralık salı reyting sonuçları

8 ARALIK SALI AKŞAMI HANGİ KANALDA HANGİ DİZİ VE PROGRAM YAYINLANDI?

Yüksek bütçeli ve kaliteli yapımlara yayın akışı listelerinde yer veren TRT1, Atv, Fox TV, Show TV, Tv8, Kanal D ve Star TV'de yayınlanan dizi ve programlar merak ediliyor. 8 Aralık Salı akşamı hangi kanalda hangi dizi veya program yayınlandı? İşte detaylar!

Dün TRT 1'de 'Masumlar Apartmanı' 13. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Kanal D'de 'Hekimoğlu' dizisinini 28. bölümü yayınlandı.

Atv'de Salı akşamlarının fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' 175. bölümüyle izleyici ile buluştu.

Fox TV'de ise ilgiyle izlenen 'Baraj' dizisi 17. bölümüyle ekrana gelen yapım oldu.

8 ARALIK 2020 SALI REYTİNG SONUÇLARI

Dün Total kategorisinde günü birinci sırada tamamlayan yapım TRT 1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' oldu. Zirveyi yakından takip eden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' günü ikinci sırada tamamlarken, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' üçüncü sırada yer aldı. Gündüz kuşağının ilgiyle izlenen programlarından olan 'Esra Erol'da' listenin dördüncü sırasında kendine yer bulurken Fox TV dizisi 'Baraj' günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu. Hafta için hergün saat 10:00'da izleyiciyle buluşan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' günü sekizinci sırada tamamlayan program olurken, 'MasterChef Türkiye' listenin onuncu sırasında yer aldı. 'Hekimoğlu' dizisi ve 'Güldür Güldür Show' programı ilk 10'da yer alamadı.

AB'de zirvenin adı değişmedi. 'Masumlar Apartmanı' günü birinci sırada tamamlarken, ikinci sırada 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yer aldı. Total'de ilk 10'a giremeyen 'Hekimoğlu' beşinci, 'Güldür Güldür Show' sekizinci sırada günü tamamladı. 'MasterChef Türkiye' altıncı sırada günü tamamlarken, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' listenin onuncu sırasında yer aldı. Total'de beşinci sırada yer alan 'Baraj' AB'de ilk 10'da yer alamadı.

Not: 8 Aralık 2020 Salı reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 sıralamasını TİAK'ın aldığı karar nedeniyle açıklayamıyoruz.

09-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar