Acun Ilıcalı Sihirli Annem dizisini neden yeniden çektiğini açıkladı

Acun Ilıcalı Sihirli Annem dizisini neden yeniden çektiğini açıkladı
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu yeni dijital platform Exxen için Sihirli Annem dizisi yeniden çekiliyor. Acun Ilıcalı Sihirli Annem dizisini neden yeniden çektiğini açıkladı.

Medya patronu olan Acun Ilıcalı, yeni bir dijital platform kurarak dikkatleri yeniden üzerine çevirdi. Exxen adıyla kurulan yeni platform için özellikle çocukların ilgiyle izlediği Sihirli Annem dizisi yeniden çekiliyor. Bir dönemin popüler dizilerinden olan Sihirli Annem'in yeni bir oyuncu kadrosuyla yeniden çekilmesi o diziyle büyüyen herkesi heyecanlandırırken, günümüz çocuklarının dikkatini çekip çekmeyeceği ise merak ediliyor. Acun Ilıcalı Exxen için yeniden hazırlanan Sihirli Annem dizisini neden çektiğini açıkladı.

Sihirli Annem dizisine nasıl karar verildi?

Exxen isimli dijital platformda yayınlanması planlanan Sihirli Annem dizisinin yeniden çekilmesi fikri Acun Ilıccalı'nın kızıyla yaşadığı bir olayla gündeme geldi. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada kızı Melisa'nın Sihirli Annem dizisini dikkatle izlediğini gördüğünü ve bu nedenle bu dizinin yeniden çekilmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Acun Ilıcalı Youtube'da program yapan Şelale Kadak'ın Doğruluk mu Cesaret mi? isimli yayınına katıldı. Burada Sihirli Annem dizisi hakkında da konuşan Ilıcalı, "Melisa ile kahvaltıdaydık baktım Sihirli Annem'i seyrediyor. Sihirli Annem eski ama çok başarılı bir dizi. Baktım Melisa nefes almadan seyrediyor. Ben de madem bu kadar seviyor yenisini yapayım bari dedim. Sonra hemen yapımcımızı aradım o da duyarlılık gösterdi ve şimdi çekimdeler" ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Melisa etiketi

Acun Ilıcalı 1 Ocak 2021 tarihinde yayına başlayacak Exxen için yeni projelerle gündemde. TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı'nın Exxen'de Sihirli Annem dizisini çekmesinin nedeni merak ediliyordu. Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa ile ilgili açıklamalarına ise sosyal medyadan etkileşim geldi. Twitter'da gündeme giren Melisa etiketini Ilıcalı, İnstagram hesabından paylaştı. Kızı Melisa için dizi çekmeye karar veren Acun Ilıcalı ile ilgili esprili yorumlar yapıldı.

Sihirli Annem oyuncu kadrosunda kimler var?

Çekimlere başlayan Sihirli Annem dizisi yeni bir kadroyla seyirciyle buluşacak. Bir dönemin popüler dizisi yeni Sihirli Annem'in oyuncu kadrosunda sevilen isimler yer alıyor. Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız yeni Sihirli Annem'in kadrosunda yer alan isimler olurken, dizinin çocuk oyuncuları ise Eylül Ugan (Çilek), Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal oldu.

09-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar