Ünlü Oyuncu Taner Barlas 5 Dakikada Boşandı!

Ünlü Oyuncu Taner Barlas 5 Dakikada Boşandı!
Türk dizi ve tiyatrosunun usta oyuncularından 73 yaşındaki Taner Barlas beş yıl önce evlendiği eşinden bugün beş dakikada boşandı.

Ünlüler dünyasından bugün magazin sayfalarına bir boşanma haberi yansıdır. Beş yıl önce evlenen çift bugün İstanbul Aile Mahkemesinde beş dakikada boşandı. Türk tiyatro ve sinemasının usta oyuncularından olan 73 yaşındaki ünlü ve başarılı oyuncu Taner Barlas ile boşandığı eşi Gülşah Kıray bundan beş sene önce evlenmişlerdi. Çift evliliklerinin üzerinden beş yıl geçtikten sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz haftalarda İstanbul Aile Mahkemesine boşanma dilekçesi vermişlerdi. Bugün görülen mahkemeden beş dakika içinde karar çıktı ve beş yıl önce evlenen çiftin evlilikleri beş dakikada bitti. İşte Taner Barlas Gülşah Kıray boşanma haberinin detayları!

Beş Yıllık Evlilik Beş Dakikada Bitti!

Türk Sinema ve tiyatrosu oyuncusu Taner Barlas ile eşi Gülşah Kıray bugün görülen davadan boşanarak çıktılar. Haftalar önce mahkemeye dilekçe vererek boşanma davası açan çiftin davası bugün İstanbul Aile Mahkemesi’nde görüldü. Beş dakika süren dava sonunda çift evliliklerini bitirdi. Taner Barlas’ın mahkemeye verdiği dilekçede “taraflar arasında görülen uyumsuzluklar birlikte yaşamalarını imkansız hale getirmektedir. Evlilik birliğinden beklenen sevgi ve saygı ortadan kalkmıştır. Tarafların şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı olarak boşanmalarını talep ediyoruz” ifadeleri yer aldı. Çift anlaşmalı olarak boşanırken karşılıklı olarak birbirlerinden her hangi bir talepte bulunmadı. Çift bundan beş yıl önce evlenmişlerdi. Boşanan çiftin çocukları bulunmuyor.

Taner Barlas Kimdir?

1947 yılında Burdur’da dünyaya gelen oyuncu Taner Barlas uzun yıllardır oyunculuk yapmaktadır. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Hukuk Fakültesi ve oyunculuk eğitimi alan Taner Barlas hayatını oyuncu, yazar ve yönetmen olarak kazanmaktadır. Tiyatro ve sinema ve dizi dünyasında onlarca yapımda rol alan usta oyuncu 73 yaşındadır. Halen İstanbul Belediyesi Tiyatrolarında oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaktadır. Usta oyuncu Taner Barlas’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Bizim Yenge, Aşk ve Ceza, Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Gurbet Kuşları, Bin Bir Gece, Yaprak dökümü, Ah İstanbul, Kaybolan Yıllar, Çemberimde Gül Oya, Asmalı Konak, Affet Bizi Hocam, Baba Evi, Kurtuluş, Berdel, Asiye Nasıl Kurtulur, Böyle mi Olcaktı, Filler ve Çimen, Altın Yumruk İstanbul’da.

09-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar