8 Haziran 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

8 Haziran 2023 Perşembe Reyting Sonuçları
TRT1'in sevilen dizisi AL Sancak izlenirlilik oranlarını artırdığı 8 Haziran Perşembe günü reyting sıralaması belli oldu. Pwki günün birincisi kim? Al Sancak mı Camdaki KIz mı?

Yüz Yıllık Mucize, Gülcemal ve Camdaki Kız dizilerinin kıyasıya yarıştığı 8 Haziran 2023 Perşembe günü reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yüz Yıllık Mucize finale yaklaşırken dün akşam televizyonlarda; Güldür Güldür, Camdaki Kız, Aldatmak, Al Sancak, Gülcemal ve Survivor 2023 izleyiciyle buluştu. Diziseverler ve yapımcılar emrak ediyor, 8 Haziran Perşembe Reyting zirvesinde değişiklik oldu mu? Ananlizleriyle 8 Haziran reyting sonuçları haberimizde. Şimdi ayrıntılar

8 Haziran 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

Survivor 2023, Al Sancak, Yüz Yıllık Mucize, Gülcemal, Camdaki Kız gibi güçlü yapımalrın kıyasıya çekişmesine sahne olan 8 Haziran reyting sonuçları açıklandı. Kanal D'de Camdaki Kız, TRT1'de Al Sancak, ATV'de Aldatmak, Star TV'de Yüz Yıllık Mucize, Fox TV'de Gülcemal dizilerinin yeni bölümleri izleyiciyi ekran başına kilitlerken Show TV'de Güldür Güldür Show tekrar bölümü TV8'de ise Survivor 2023 yeni bölümüyle ekrana geldi. 

Al Sancak zirveden kopmuyor

TRT1'in sevilen dizisi AL Sancak izlenirlilik oranlarını artırdığı 8 Haziran Perşembe günü Kanal D'de yayınlanan "Camdaki Kız" Total'de reytinglerde birinci sırayı, Atv'de gösterilen "Aldatmak" ikinci sırada yer aldı. TRT1'inbeğenilerek izlenen dizisi "Al Sancak" ise üçüncü sırayı elde ederek büyük başarı yakaladı. Günün sonucu en çok merak edilen reyting sıralaması AB'de ise "Camdaki Kız" birinci, "Aldatmak" ikinci ve "Al Sancak" üçüncü sırada yer aldı. 20ABC grubunda da benzer bir sonuç yaşandı ve "Camdaki Kız" birinci, "Aldatmak" ikinci ve "Al Sancak" üçüncü sırada yer aldı. 

09-06-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar