Camdakiz Kız’da cinayet : Hayri öldürüldü

Camdakiz Kız’da cinayet : Hayri öldürüldü
Eşi Türkan’ı seven, Nalan’a aşkı süren Hayri şimdi de Laz Kızı ile olan maceralarından dolayı tam anlamıyla bir belalar yumağının içindedir.

Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Camdaki Kız 81. Bölümünde yine enteresan hikaye örgüsü ve artan heyecan dozuyla izleyicileri adeta ekrana kilitledi.  Nalan için köyündeki eşini ve iki kızını yüzüstü bırakan Hayri bu sefer de Laz Kızı için Nalan’ı bırakınca olanlar oldu.

Camdakiz Kız’da cinayet : Hayri öldürüldü

Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Engin Şenkan ve Tamer Levent gibi önemli isimlerin rol aldığı dizide Laz Kızı metres hayatından kurtulmak için beraber olduğu mafyaya resti çeker. Bu arada restoranında tanıştığı Hayri ile evlenme planları kurmaktadır. Türkan’dan resmi olarak boşanmasını ve evlilik yolunda hiçbir engelin olmamasını ister. Nalan’dan da haberi yoktur. Eşi Türkan’ı ve kızlarını hala seven, Nalan’a aşkı süren Hayri şimdi de Laz Kızı ile olan maceralarından dolayı tam anlamıyla bir belaler yumağının içindedir. Ve neticede 3. Kadın olan Laz kızı Hayri’yi bıçaklar...

Laz Kızı Hayri’yi kalbinden bıçaklar

Nalan’a olanları bütün açıklığıyla anlatan Hayri bu ilişkiye şimdilik bir nokta koya. Ne derse desin neticenin fark etmeyeceğini bilen Nalan Hayri’ye hiçbir şey demez. Halbuki Hayri için lüks bir hayatı tepmiş ve aşkının peşinden koşmuştur. Laz Kızı ise içinde bulunduğu sefih hayattan kurtulmanın tek yolu olarak Hayri’yi görür. Hayri de yeni bir macera tutkusuyla laz Kızı ne derse evet der. Ama Laz Kızı başkalarına benzemez.Ne derse o olacaktır. Kandırılmaya ve yalana tahammülü yoktur. 2 sene önce boşanmasına rağmen Türkan’dan yeni boşanıyormuş gibi yapmasına çok kızar. Eline geçirdiği bıçakla kızlarının ve Türkan’ın gözlerinin önünde bıçağı Hayri’nin kalbine saplar.

..Ve Camdaki Kız dizisi final yapıyor

İlk olarak 8 Nisan 2021 tarihinde Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı eserinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluştu. O günden beri ekranlarda izlenme rekorları kıran dizi gelecek hafta 15 Haziran 2023 tarihinde saat 20.00’de 82. Bölümüyle final yapıyor ve ekranlara veda ediyor. Camdaki Kız Nalan Hayri’nin vefatıyla tekrar eski lüks hayatına döner. Ve Koroğlu Ailesi’nin bir üyesi olarak hayatını sürdürmeye karar verir.

09-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler