8 Mart 2023 Çarşamba Reyting Sonuçları

8 Mart 2023 Çarşamba Reyting Sonuçları
Kuruluş Osman, Adım Farah ve Fox Ana Haber arasında büyük bir çekişmeye neden olan 8 Mart Çarşamba reytingleri belli oldu. Yeni başlayan Adım Farah sürprizi yaşandı.

Reyting ölçümlerinde haftanın en yoğun olduğu 8 Mart 2023 Çarşamba reyting sonuçları az önce açıklandı. Kuruluş Osman, Adım Farah ve Fox Haber arasında kıran kırana geçen reyting listelerine Kuruluş Osman damga vurdu. Hem yeni bölüm hem de özet bölümüyle reytinglere imza atan Kuruluş Osman’ı Adım Farah ve Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber izledi. İzleyici yoğun geçen rekabetin ardından 8 Mart Çarşamba gününün reyting listelerini merak ediyor. İşte iddialı yarışmalar, haber programları ve diziler arasında geçen reytinglerin analizi haberimizde. Şimdi detaylar

8 Mart 2023 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kuruluş Osman, Adım Farah ve Fox Ana Haber arasında büyük bir çekişmeye neden olan 8 Mart Çarşamba reytingleri izleyicileri heyecanlandırdı. En yoğun günlerden biri olan Çarşamba reytinglerinde yeni başlayan Adım Farah sürprizi yaşandı. Yapımcıların ve oyuncuların merakla bekledikleri 8 Mart Çarşamba günü ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu.

Kuruluş Osman fırtınası devam ediyor

 Reyting ölçümlerinde 3 sezondur zirveyi rakiplerine kaptırmayan Kuruluş Osman fırtınası devam ediyor. Total'de 1.sırada Atv yapımı  “Kuruluş Osman”, 2. sırada “Kuruluş Osman” dizisinin özeti yer alırken Atv Ana Haber ilk 3’e girebildi. Bir başka reyting ölçümü olan AB'de ise 1.sırayı “Kuruluş Osman” alırken yeni dizilerden biri olan Adım Farah sürpriz yaparak 2. Sıraya yerleşti. 3. sırada ise yine bir Fox yapımı olan Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber yer aldı. ABC ilk 10 program listesinde ise liste Kuruluş Osman, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber ve Adım Farah olarak şekillendi..

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 KURULUS OSMAN ATV

2 KURULUS OSMAN (OZET) ATV

3 ATV ANA HABER ATV

4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

5 ADIM FARAH FOX

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 ESRA EROL'DA ATV

8 SURVIVOR TV8

9 O KIZ KANAL D

10 COP ADAM STAR TV

AB İLK 10 PROGRAM


1 KURULUS OSMAN ATV

2 ADIM FARAH FOX

3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

4 COP ADAM STAR TV

5 KURULUS OSMAN (OZET) ATV

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 ATV ANA HABER ATV

8 ESRA EROL'DA ATV

9 O KIZ KANAL D

10 AILE (TKR) SHOW TV

 

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

1 KURULUS OSMAN ATV

2 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

3 ADIM FARAH FOX

4 KURULUS OSMAN (OZET) ATV

5 ATV ANA HABER ATV

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 ESRA EROL'DA ATV

8 COP ADAM STAR TV

9 SURVIVOR TV8

10 O KIZ KANAL D

 

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

09-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar