Adım Farah’ın Gönül’ü kimdir?

Adım Farah’ın Gönül’ü kimdir?
Biraz telaşlı biraz da sakar olan Gönül özel bir hastanede hasta ilişkileri departmanında çalışıyordur. İnsanlara yardım etmeyi sevdiğinden bundan dolayı mutludur.

Depremin ardından başlayan dizilerden biride Fox TV’nin Adım Farah dizisi. Başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir’ in oynadığı Adım Farah dizisi reyting listelerinde kendine yerbuldu. Farklı ve sürükleyici hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çeken dizinin ilgi çeken isimlerinden biri de Farah’ın komşu ailesinin cıvıl cıvıl olan kızı Gönül Koşaner karakterini canlandıran Derya Pınar Ak.

Adım Farah’ın Gönül’ü kimdir?

Dizide yasadışı işlere  karışan bir iş adamının arasına görevli olarak sokulan genç polis Alp’in vurulmasıyla farklı bir boyut kazanıyor. Gönül içten içe abisine özenerek polis olan mahalleden tanıdığı genç polis Alp’e gönül vermiştir. Alp’in vurulmasıyla alt üst olan Gönül komşuları Farah’a ve Farah’ın çocuğu Kerimşah’a yardımcı olmaktadır.

Gönül, otoriter bir ailenin sempatik kızıdır

Gönül’ün sadece abisi değil babası da eski bir komiserdir. Annesi de otoriter olması dolayısıyla biraz özgüvensizdir. Ama sempatikliği, komikliği ile çevresine kendini sevdirmeyi başarır. Biraz telaşlı biraz da sakar olan Gönül özel bir hastanede hasta ilişkileri departmanında çalışıyordur. İnsanlara yardım etmeyi sevdiğinden kendine en uygun işte  çalıştığını düşünür ve bundan mutlu olur. İnsanları dinler, sıkıntılarını çözmeye çalışır ve sorunları çözmek için canla başla çalışır. Alp’in gömülmesinin ardından aslında katil olan Kaan Akıncı’nın pişmanlık ağlamalarını yanlış anlar ve ona telefon numarasını verir. Bakalım Fox TV’de yayınlanacak 15 Mart Çarşamba saat 20.00 deki bölümde neler olacak?

Derya Pınar Ak kimdir?

7 Temmuz 2003 İstanbul doğumlu olup yengeç burcudur.  Lise mezunu olan Ak 162 cm boyunda ve 46 kg ağırlığındadır. Çeşitli reklam filmlerinde oynayarak sektöre girdi. Cadı Üçlemesi filmiyle ilk kez profesyonel oyunculuğa adım attı. Daha önce Hükümsüz, Kar ve Ayı gibi oyunlarda rol aldı. İcon Talent menajerlik şirketine bağlı olarak çalışmaktadır. Uzak Şehrin Masalı dizisinde can verdiği Elif karakteriyle bilinirliği arttı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Ak sık sık paylaşımlar yapmaktadır. 83 bin takipçisi vardır, özel yaşantısıyla gündeme gelmek istememektedir.

Filmografisi

2022 Sevmek Zamanı – Çiğdem

2022 Annemizi Saklarken – Ela Güven

2021 Uzak Şehrin Masalı – Elif

2021 Hükümsüz – İnci Sefer

-(Cadı Üçlemesi)

09-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar