8 Şubat 2022 Salı Reyting Sonuçları

8 Şubat 2022 Salı Reyting Sonuçları
8 Şubat 2022 Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Survivor All Star, Evlilik Hakkında Her Şey, Masumlar Apartmanı ve Destan mücadelesinde kazanan kim oldu?

Reyting sonuçları belli oldu. 8 Şubat 2022 Salı tarihinde televizyonda en çok izlenen program hangisi oldu? Dünün reytingleri haberimizde.

Dün prime time'da tv8'de Survivor All Star, Atv'de Destan, TRT 1'de Masumlar Apartmanı, Fox'ta ise Evlilik Hakkında Her Şey ekrana gelen yapımlar oldu. Birbirinden başarılı dizilerin yayınlandığı Salı gününün reytinglerinde en çok izlenen dizi veya program hangisi oldu?

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

8 ŞUBAT SALI TOTAL İZLEYİCİ GRUBU İLK 10

Total izleyici grubunda en çok izlenen yapım "Survivor All Star" oldu. Listenin ikinci sırasında "Destan" dizisi yer alırken, "Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber" günü üçüncü sırada tamamlayan yapım oldu. Atv'nin gündüz kuşağı programları "Esra Erol'da" dördüncü, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ise beşinci sırada yer aldı.

Günün diğer dizileri "Masumlar Apartmanı" altıncı, "Evlilik Hakkında Her Şey" ise yedinci sırada günü tamamlayan diziler oldu.

8 ŞUBAT SALI AB İZLEYİCİ GRUBU İLK 10

AB izleyici grubunda listenin birinci sırasında ne dizi ne de yarışma programı yer aldı. Fox'ta Selçuk Tepeli'nin sunumuyla ekrana gelen "Fox Ana Haber" birinci sırada günü tamamladı. "Survivor All Star" ikinci, "Masumlar Apartmanı" üçüncü, "Evlilik Hakkında Her Şey" dördüncü ve "Destan" dizisi beşinci sırada yer alan yapımlar oldu.

8 ŞUBAT SALI ABC İZLEYİCİ GRUBU İLK 10

ABC izleyici grubunda günün en çok izlenen yapımı tv8'de yayınlanan "Survivor All Star" oldu. Böylece başarılı program iki listede birinci bir listede ise günü ikinci sırada tamamlamış oldu. "Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber" ikinci, "Destan" üçüncü, "Masumlar Apartmanı" dördüncü, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ise günü beşinci sırada tamamlayan yapımlar oldu.

Fox'ta yayınlanan "Evlilik Hakkında Her Şey" dizisi ise ABC izleyici grubunda günü altıncı sırada tamamlayan yapım oldu.

 

09-02-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar